Джиджи, ами явно, има някаква логика след като това е предписанието, въпреки че ние не я знаем, защото не сме медици. А дори и да сме- явно има различни мнения по много въпроси, което всъщност никак не е лошо. Хубаво е че тук може да се намери второ мнение от педиатър (за което съм благодарна), обаче съм изумена че сляпо се предпочита на сто процента мнение на лекар от форум, а се съмнявате в личните си лекари, които сте избрали и лично познавате. Възмутена съм, защото видях сега че д-р Бърди е цензурирал поста ми с линка към статия, въпреки че пропуснал да цензурира и тамара и линка на джиджи от Капитал.
Ясно е, д-р Бърди, че сте краен привърженик на ваксините -препоръчвате такива които ги няма в нашия календар, а също и на деца с неврологични заболявания, които официално са освободени, но ми струва прекалено да сте против да има повече информация и да се чуват различни мнения, за да може всеки сам да прецени. Това е точно стария бг манталитет, който често критикувате (или съветски вече)- цензура, страх от алтернативното, който тук вече не вирее, според мен. Искам да подчертая, че аз също ще ваксинирам и не беше целта ми за или против дискусия, а да споделя интересни факти (в статията имаше исторически и медицински факти) а не само епитети за инакомислещите.