мн ти благодаря, федерета.
до миналия август (около 8 месеца) бях с "ясмин", гинеколожката ми го беше изписала заради слаба имунна система. първо 3 месеца пиех имуномодулатор и разни билки с витамини. после спрях противозачатъчните и имах 7-месечно лечение с хомеопатия (имах страхотно главоболие, стрес на работа, очите ми се претоварваха). вече всичко е супер. правих си изследвания на какво ли не , всичко е супер. цитонамазка преди 2 месеца - резултата е пап 1, което също е супер. гинеколожката винаги е казвала, че всичко е много добре. от 1 година не се пазим с приятеля ми. до сега бяхме на принципа "ако стане", но май вече и двамата мислим, че е дошло времето. цикъла ми е горе-долу редовен , около 28-32 дни. последно време на 27 дни. зимата имше 2 месеца в които ми беше само за по 2 дни. ако трябва да съдя по цервикалната слуз, би трявбало всичко с овуто да е наред. засега само чакам да видя дали ще ми дойде, н възлагам големи надежди, но от 1 седмица ми се гади, гърдите ми се подуват, даже малко болят, но и корема ме наболява, точно като преди М. по принцип този месец без да искаме доста се постарахме
. от другия вече ще си купя тестове за ову и ще пробвам да меря БТ.
сори ако поста е супер дълъг