denis, благодаря ти отново. Даваш ми надежда, а на мен малко ми трябва да се зарадвам и да повярвам...
Аз трябваше да обясня по-подробно, защото от графиката май не е много ясно. Този цикъл е много шантав. Дойде ми уж на 13 септември и четири дни имаше много слабо и странно течение. След това спря и след 6 дни отново започна течение, което беше доста по-силно и продължи 10 дни. Ходих при двама гинеколози на преглед и според двамата съм имала хормонален дисбаланс и съм нямала овулация. Доста ме стресираха с тези твърдения и все още се мъча да приема, че явно имам проблем с овулацията. Единият ме прегледа с вагинален ехограф, а другият с коремен. И двамата предписаха от 15-я ден да пия дуфастон по 2 на ден. И аз го пих. Около 21-я ден си направих един тест за овулация и имаше втора черта, но доста по-бледа и приех теста по-скоро за отрицателен. Но ще е странно, ако овулацията ми е в деня за начало на цикъла
Но дано е така,дано и ще се радвам да сме я оползотворили подобаващо с мъжа ми.
Накрая искам да споделя, че правим опити за бебе от близо две години и сме си правили най-различни изследвания, обичайните при репродуктивни неуспехи.
Надявам се, че не съм ви досадила с дългия пост и признания. И ме извинете, ако тези разкази са за друга тема.