Исках да ви напиша нещо,и доста мислех какво...
Не се карайте,момичета,струва ми се че темата е криворазбрана!Цигу е казала нещо,някой не разбрал съвсем,трети не дочул,четвърти се обидил
Има грешка навсякъде.И в изказването на Цигу и в реакциите на момичетата.Може би ако Цигу беше по-конкретна в коментара си,нямаше да има криво разбрали,и ако момичетата бяха попитали кой има точно в предвид,щяха да видят че не за нас(включая себе си в групата "бременните") става въпрос.
Та така,мили ми драги сладурани,борбата е достатъчно тежка и без да се карате за такива неща:D Нека сме си рамо,нека си вдъхваме вяра и кураж
пп Цигу,лично до тебе - "Това след мой коментар в темата за утехата за това какво мен лично ме утешава и какво не, и колко лесно ми се струва е за бременните да утешават"
Уверявам те,на никой от нас не му е лесно да утешава.Може би,го казваме с малко лекота защото вече истински Вярваме!Лесно ти се струва?Макар че никой не питаш,защо така ти се струва - аз ще ти отговоря.Защото на нас чудото ни се е случило,дали по естествен начин или чрез някаква процедура - само по себе си зачатието е чудо
Просто искаме да ви вдъхнем кураж и вяра,да усетите и вий че Чудесата ги има и се случват!Може би в този момент,на теб ти изглежда "лесно",а въщност искаме да ви покажем че зад буреносните облаци има чисто небе
Искам само да допълня - колелото се върти за всички.Сега борещите са от едната страна,бременните от другата...понякога се обиждаме едни други без да го искаме,без да се разбираме съвсем,макар и съвсем до скоро да сме били всички от борещата се страна!Моля за толерантност всички,и бременни и борещи се - защото - борбата не спира със зачатието,а повечето страхове точно тогава започват.Те са различни от страховете които изпитват борещите се,а самите страхове не се самоизключват,нито се степенуват - те просто са различни.Нека не сме егоисти,нека уважаваме страховете на другите,нека не ги умаловажаваме!!!
Нека не се делим на бременни,борещи се или на имащи вече едно дете!Защото борбата е болезнена,зачеването не значи успешна бременност и болката да не можеш да имаш второ детенце не е по-малка от това да нямаш детенце съвсем...
Спирам да философствам,че и без това последните постове никой не ги чете
На всички желая КУРАЖ и ВЯРА