Привет, момичета-кокичета!
Много ви благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване. Аз вече съм по-добре, днес пак съм си на работа. Ходих на ЖК, бебчо е добре, мърда си и ритка, но като включихме 4Д-то и си сложи ръчичките на очите. Така че видях хубаво само едно носле и устичка, много ми е миличък. А аз от няколко дни усещам леки побутвания в средата на корема и нещо като гъделичкане. Но за силни ритничета явно трябва още да почакам.
джиджи, не се ядосвай на лекарите. Но наистина, питай, разпитвай, настоявай, няма друг начин да ти обърнат внимание. Пък ако не искат, здраве да е. Още малко е останало при теб и като гушнеш бебока, бързо ще забравиш всички неприятни вълнения.
veri77, надявам се и ти да оздравяваш вече.
buba12, розови или сини гащи няма значение, пак ще е най-сладкото бебе на света. Може в жълто и зелено да правите подготовката, все ще е подходящо.
Bobbie, скоро ще започне да се усеща по-силно бебочето, няма как да ти се размине футбола в коремчето
mary-al, благодаря ти, че ме спаси от излишни разходи и мен. Много им се бях навила на тези парочистачки, че съм със сенна хрема и не е добре да се вдига прах вкъщи като се почиства, но явно ще търсим други варианти.
Извинявам се, ако съм изпуснала някого. Това не значи, че не ви мисля постоянно всичките и единични, и двойни, и тройни мами.
Лека нощ, момичета! Погалете коремчетата от мен!