Нелка,нашия доктор е най-добрия като човек и като лекар,вярвай ми няма да те остави докато неразреши проблема ти .Въоражи се само с много търпение и бъди спокойна и сигурна че си в добри ръце,сама ще се убедиш след срещата си с него
Lucky, доколкото си спомням, всички мами в темичката ни по време на бременностите ни ,бяхме с нисък хемоглобин,не се притеснявай ,бебо дърпа всичко каквото му е необходимо,за да расте.Аз пих О'Мами също като Цецинка,но ги пих към 5-6 месец,в началото пих фолиева к-на,упсавит(вит.Ц) и през целите 9 месеца аспирин протект.Леки 9 месеца ти желая и накрая хубаво, сладко бебче
Ние сме добре иначе,разхождаме се,мъчим се да ядем пюренца и каши,но Мануелка нещо неможе да свикне с лъжичката и най й е лесно от биберона.Слагам я в паяк вече,защото е кисела и нито легнала,нито на ръце,нито седнала,никак неще ,нервна е нещо,май зъбчета ни морят и в паяка й е добре.
Кога ли ще отида на преглед при нашия док,не съм ходила от раждането а цикъла ми е нещо нередовен.Незнам кога ще се добера до него.Това е от мен,когато мога ще пиша пак
на всички ,дано скоро видите желаните две чертички