0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Първата седмица на Малкия Сечко /01.02-07.02/
« Отговор #60 -: Февруари 05, 2010, 22:44:09 pm »
ами няма лошо,аз така съм си заръчала - ние с мъжът ми сме скорпиони,Жорето е рибка и сега едно раче искам. :D = то понеже нали по поръчка идват при нас децата. :lol:
В тази връзка да ви разкажа нещо:
Онзиден ходихме да видим свеки в аптеката и  една бабка тъкмо излизаше.Оказа се ,че била бабата на Азис,дала си координатите в Костинброд да ходи да и гледа. LaughingСвекървата казала,че идваме да я видим и бабата се обърнала да ни види(тъкмо слизахме от колата).Бабето като видяло Жорето и казала,че като стане на 5 ,ще си има сестричка. Аз се надявах по-рано да е това,ама...ще поживеем и ще видим.
Може пък на 5 да му се роди сестричка, а по- рано братче. :lol:
<br />
« Отговор #61 -: Февруари 05, 2010, 22:49:27 pm »
Зори, Амин!!!  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #62 -: Февруари 06, 2010, 12:45:34 pm »
Зори, аз същото си помислих  :lol: Дай Боже!
Мини, то и ние с мъжа ми скоро говорихме, че летен рожден ден няма да празнуваме - иначе лесна работа, в Макси-то в Симеоново сме били на мнго хубав рожден ден, ама друго си е на открито, когато е топло, дето се вика и един пясъчник стига  :lol:
А иначе винаги съществува опцията за трети опит. Ако е рекъл Господ :)
*
« Отговор #63 -: Февруари 06, 2010, 14:10:33 pm »
Зори, миналата седмица бяхме канени на един рожден ден в едно клубче в Стрелбище - Графийлд се казва, но понеже бяхме болни и неможахме да отидем. Понеже майката доста време търси клубче и разгледа доста, та накрая се спря на това, защото:
1. Било просторно /поне по нейните думи, жалко че не мога да ти кажа от личен опит/
2. Нямало изискване за бр. деца
3. Внесли са си торта отвън
 Цялото парти /9 деца + 20 възрастни/ им излязло около 350 лв., като се сещаш, че предимно възрастните са консумирали.
Поръчала е общо някакви хапки, банички и т.н...
Не мога да ти кажа какъв беше наема, обаче ми се струва доста изгодно. Намерих сайт в интернет, но нещо май не работи. Ето това, което намерих:
http://www.bezplatno.net/listing-233833-Detski_parti_klub_Garfild.html
Пише, че нама наем на зала, но все пак може да се обадиш и да питаш.
Аз също си мисля за рождения ден на Дари, който е април месец. Вкъщи никак не е удобно, няма никакво, ама никакво място, иначе съм далеч от мисълта, че на 1 година ще разбере нещо от партито, но наистина ми се иска да поканя дечица, а и повечето ни приятели са с деца, така и ние ще се почерпим и децата ще се позабавляват! За бабите и дядовците,така или иначе, ще трябва да се замъкнем на Търново, защото няма и как да ги посрещам всичките тук. Абе, усещам как ще го празнуваме 9 дена и 9 нощи, ама здраве да е - толкова сме го чакали това дете! :D
Зори, пожелавам ти и аз от сърце я сестричка, я братче, а защо не и двете! :D Относно "поръчването" - и ние не сме си поръчвали овне, ама такова дойде - да ни е живо и здраво!
А и аз да се оплача - абе тази хрема май и по интернет вече започна да се предава, и ние се сдобихме с такава :x И в тази връзка да питам - олинт има ли специално за деца или е само един?
Хайде болните да оздравяват!!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #64 -: Февруари 06, 2010, 14:39:59 pm »
олинт има ли специално за деца или е само един?

има! даже май са 3 вида - 0,01% е най-слабата дозировка. питаш в аптеката за колко годишно дете и те ти дават.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #65 -: Февруари 06, 2010, 14:46:28 pm »
Годишно? :oops: А за под година има ли? Защото това, което намерих в нета 0,05% пише, че е за деца над 2 години, а знам, че д-р Бърди препоръчва олинт...
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #66 -: Февруари 06, 2010, 14:47:43 pm »
Аз пръскам на Преславка 0.05% максимум два пъти дневно
шегувах се за поръчването естествено, нашите и двете са зимните месеци, ама каквото- такова, живи и здрави да са ни, рожден ден имат всяка година
това, че няма да празнуват всяка година нищо не променя- много разбират сигурно  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #67 -: Февруари 06, 2010, 14:51:04 pm »
уф, мислех, че има и 0,01, но или вече ги няма или съм се объркала.
най-слабата концентрация сега наистина е 0,05% и нея е писал Бърди. то няма капки за нос, дето да пише в листовката им, че са за бебета под 1 годинка, но понякога ги изписват.
олинт се слага само преди сън, за да даде възможност да спи детето, макс. 2 пъти на ден, макс. 3 дни!

виброцил може по-спокойно да се дава - до 5 дни и са ни го изписвали и на 6 месечна възраст.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #68 -: Февруари 06, 2010, 14:54:10 pm »
Благодаря ви за бързите отговори. Аз се поразрових и намерих, че д-р Бърди е писал не повече от два пъти дневно по 1 капка във всяка ноздра. И наистина 0,05% е най-слабият разтвор. И аз се чудех м/у виброцил и олинт, но май ще вземем олинт в крайна сметка. Тя хремата не е много обилна, но й пречи да спи нощно време, затова си мисля да взема по-крути мерки от стеримара :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #69 -: Февруари 06, 2010, 15:30:30 pm »
Nunu аз съм много доволна и от маз-та на Низита- поддържа лигавицата на нослето влажна, винаги слагам при хрема и добре повлиява
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #70 -: Февруари 06, 2010, 15:46:20 pm »
Вече се предадох! Ще взема жена да я гледа поне 1 месец в къщи докато минат поне грипните истории - не издържам вече!
От снощи не спира да кашля, вече пищи и ни чуват до 8-мия/последен/ като ме види с капките! Пак сиропи, пак среднощни будувания по 1 час. Докторката ни даде шанс до утре и почваме поредния АБ! :( И това за 5 дни ходене на ясла!
В петък сестрата публично заяви пред всички родители, че нямало дете без хрема! :(
Слагам Олинт - ама май днес е 3 тия ден! :oops: Само преди сън, после кво правим????
ОБЕЩАВАМ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПУСКАМ СЕДМИЧНИ ТЕМИ!! Не е на хубаво тази ми инициатива!  :?
*
« Отговор #71 -: Февруари 06, 2010, 16:23:57 pm »
Нуну, точно в това клубче ще празнуваме с Рони. Казах на Зори за него, но и е далече. До момента сме пръчали 2 плата с мини сандвичи и 1 плато банички за възрастните, детско меню за децата, торта + ползването на клубчето за 7 деца, всичко излиза 190. Напиткие ще доплатим отделно, че не се знае кой какво ще поръча. Възрастните ще са 20 по план. Майка + татко ще присъстват, тъй като всички са семейни приятели.
А ето това е сайтът на Гарфилд (бивш Ментов носорог): http://www.garfield-kids.com/
*
« Отговор #72 -: Февруари 06, 2010, 17:00:56 pm »
Оф,и моето бебе се измъчи :(.Спря да вдига температура от Зинат-а,но неможе да диша през носа от хремата та и днес чувайки се с док. ни каза,че може Виброцил по 2 капки преди сън.Иначе кашлицата е ужасна и повръща почти всичко като се закашля.Пие Мукосолван и Вентолин.Надявам се вече да почне да подобрява.
Иначе ви пожелавам да са ви здрави дечицата и каквито си ги поръчате такива да ви ги доставят :D

« Отговор #73 -: Февруари 06, 2010, 19:29:57 pm »
Има и едни по-нови капки за нос Назик, които освен ксилометазолин имат и дексапантенол, който омекотява лигавицата. Има детски и за възрастни.
« Отговор #74 -: Февруари 06, 2010, 23:19:00 pm »
Аз последно бях по-активан в темата за захранването, сега реших да ви видя и в седмичната тема и ми стана тъжно, че има болни дечица. Замислих се и за периода когато дойде време за ясла. Може би е добре да изчакам да стане поне на 2години. По принцип мислех да я пусна от този септември, но тъй като трябва да си търся и работа, ако започне да боледува много, а аз съм на нова работа няма как да отстътвам, а няма и кой да я гледа. Има време да мисля до тогава.
А на всички бебчовци които са болни бързо оздравяване.
*
« Отговор #75 -: Февруари 07, 2010, 08:56:35 am »
При нас например не взимат под 2 годишна възраст.Мислех че е правило за всички :ask:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #76 -: Февруари 07, 2010, 09:14:31 am »
Къде не вземат- в яслата ли, е че как така няма да вземат.
В групата на Стефания има детенце на 1,2 години- даже лелките бяха много доволни от Стефания, че я обгрижвала, как няма нали вкъщи си има сестричка на такава възраст.
Как сте с болните дечица- надявам се всички да отивате към подбрение.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #77 -: Февруари 07, 2010, 09:38:05 am »
в нашата ясла вземат деца от 10м. ,даже 2 от дечицата в групата са постъпили точно на такава възраст и не се можели да ходят още.
<br />
*
« Отговор #78 -: Февруари 07, 2010, 10:19:05 am »
Ами,незнаех да ви кажа това за яслите :oops:.Няма значение де,аз така или иначе го глася Митко като стане на две години и три-четири месеца.
Иначе да чукна на дърво вече е по добре.Поспря да повръща и кашлицата взе да става влажна.Обаче с антибиотика е голяма борба :?,а трябва още 4 дни да го пие.

*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #79 -: Февруари 07, 2010, 13:12:55 pm »
Мисля, че отървахме АБ. Дано да не е заблуда, но кашлицата значително намаля! Снощи спа спокойно, само веднъж се закашля даже без да се събуди! Коренна разлика от предната нощ! Днес говорих с една жена и ще я спра поне сега февруари докато минат епидемиите! После ще видим!
Всички деца да оздравяват!