Зори, миналата седмица бяхме канени на един рожден ден в едно клубче в Стрелбище - Графийлд се казва, но понеже бяхме болни и неможахме да отидем. Понеже майката доста време търси клубче и разгледа доста, та накрая се спря на това, защото:
1. Било просторно /поне по нейните думи, жалко че не мога да ти кажа от личен опит/
2. Нямало изискване за бр. деца
3. Внесли са си торта отвън
Цялото парти /9 деца + 20 възрастни/ им излязло около 350 лв., като се сещаш, че предимно възрастните са консумирали.
Поръчала е общо някакви хапки, банички и т.н...
Не мога да ти кажа какъв беше наема, обаче ми се струва доста изгодно. Намерих сайт в интернет, но нещо май не работи. Ето това, което намерих:
http://www.bezplatno.net/listing-233833-Detski_parti_klub_Garfild.htmlПише, че нама наем на зала, но все пак може да се обадиш и да питаш.
Аз също си мисля за рождения ден на Дари, който е април месец. Вкъщи никак не е удобно, няма никакво, ама никакво място, иначе съм далеч от мисълта, че на 1 година ще разбере нещо от партито, но наистина ми се иска да поканя дечица, а и повечето ни приятели са с деца, така и ние ще се почерпим и децата ще се позабавляват! За бабите и дядовците,така или иначе, ще трябва да се замъкнем на Търново, защото няма и как да ги посрещам всичките тук. Абе, усещам как ще го празнуваме 9 дена и 9 нощи, ама здраве да е - толкова сме го чакали това дете!
Зори, пожелавам ти и аз от сърце я сестричка, я братче, а защо не и двете!
Относно "поръчването" - и ние не сме си поръчвали овне, ама такова дойде - да ни е живо и здраво!
А и аз да се оплача - абе тази хрема май и по интернет вече започна да се предава, и ние се сдобихме с такава
И в тази връзка да питам - олинт има ли специално за деца или е само един?
Хайде болните да оздравяват!!!!