0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дано,Стоянова Щом са върнати на 5 ден това е добър знак. На 10 ден си пусни най-добре, кръвен за потвърждение
Кръвния ще го науча в понеделник благодаря хайде дано да си повлечем краката
Кръвният от петък е 90.00 8ми ден след трансфера вече ме водят официално бремена тук ехото ще е чак на 23 май дали и двечките са се хванали или е нисък резултата нямам право на друг кръвен тест
Цитат на: k.s.stoyanova в Май 04, 2012, 19:37:04 pmКръвния ще го науча в понеделник благодаря хайде дано да си повлечем кракатаКръвният от петък е 90.00 8ми ден след трансфера вече ме водят официално бремена тук ехото ще е чак на 23 май дали и двечките са се хванали или е нисък резултата нямам право на друг кръвен тест
Цитат на: k.s.stoyanova в Май 07, 2012, 11:47:43 amКръвният от петък е 90.00 8ми ден след трансфера вече ме водят официално бремена тук ехото ще е чак на 23 май дали и двечките са се хванали или е нисък резултата нямам право на друг кръвен тестРадвам се за теб! А защо да нямаш право на друг кръвен тест?! Можеш да си правиш колкото искаш, стига да си ги плащаш ти. Аз лично бих си правила поне още един, за да видя как се удвоява ЧХГ-то. А относно това дали е нисък резултата, имай предвид, че ЧХГ-то при всеки си е строго индивидуално, така че няма такова нещо като ниско или високо. Има си референтни стойности и според тях си БРЕМЕННА!
Боги аз живея в Холандия и здравната ми осиг е базис имам лимит а с плащането било много скъпо но мисля че ще мога да го проследя има един дигитален тест с които ако има нарастване отчита седмиците така че смятам да направя един в края на тази седмица и един в началото на другата и така
Само за инфо - в Англия ЧХГ тест е 65.