Момичета, с толкова оптимизъм ме заредихте, че се чувствам ....изпълнена с надежда за успех. Имам едно успешно ИКСИ през октомври 2011г. при Стаменов, но за съжаление до 11 седмица Имаме 3 замръзени на 6 ти ден. Рискувам като си задавам въпроса тук, но ако искате ми пишете на лични, за да не спамим темата, та.. на въпроса: Преди да пристъпите към трансвер на снежковци, правихте ли изследвания, имунология, биопсия? Питам защото преди трансфера ми предстои имунология и биопсия. Всички ли минавате по този път, преди да се стигне го снежковците Благодаря ви предварително. Толкова се радвам за успелите, дано има успех и при мен
Sis_i, изследванията, които ти назначава лекаря той ги преценя лично за теб какво е необходимо.
Ако преди това не сте правили имунологични изследвания, със сигурност е добре да направите.
След първия ми опит ИКСИ, но в друга клиника, който завърши със спонтанен аборт в края на 8 седмица, имунологичните изследвания бяха едни от първите, които ми назначи д-р Стаменов. Оказа се, че НК-клетките са ми над референтните граници и е трябвало да ми се правят вливания с киовиг.
След втория ми опит ИКСИ, който беше при д-р Стаменов, не настъпи имплантация и затова той ми назначи биопсия, за да се опитат да изяснят причините. Но това е при мен.
Така че ще повторя написаното най-отгоре -
лекарят решава.
А как така замразени на 6-ти ден?! Досега не съм чувала да замразяват на 6-ти ден. Може пък аз да съм изпуснала нещо.