Здравейте и от мен,
Аз вече почнах усилено да купувам. Легълцето и чаршафите са купени вече и стаята е почти подредена, още малко остава да доизчистя гардероба в стаята. Дрешки накупих 2 големи торби, но още не съм ги изпрала. Повечето гледах да са от 0-3мес., че ми се струва, че за новородено ще ги износи твърде бързо. Върти ми се и една идея, че ще ми устройват бейби шауър но не съм сигурна, ще видим. Ми то няма как тука да не си накупя всичко предварително, защото после като родя няма кой нищо да ми купи, нямам роднини тука, мъжа ми може да ми трябва да е покрай мен за някой друг ден и след това ще почне работа и аз ще съм съвсем сама с бебето. Така че шишета, стерилизатори, шампоани и мазила съм взела вече, остава ми коритото и количката, която ще дойде заедно със столчето за кола и една маса за преобличане и горе долу съм готова, поне за първите седмици да не мисля за магазини.
Боби, и теб да не те изненадат с някой бейби шауър там из Щатите, нали знаеш че тук са много популярни. Това според мен си е много хубаво нещо, не знам защо в Б-я не се практикува, много сме суеверни сигурно, а няма нищо по-хубаво от това да ходиш по магазините и да пазаруваш за това толкова дългоочаквано бебе. Сега например съм много по-спокойна, като съм си наредила легълцето и си го гледкам всеки ден.
Другия понеделник съм на консултация, дано всичко е наред.
Успешна и спокойна седмица на всички.