Зори, да се оправяте бързо! А за боледуването от яслата, ами не е само от там, просто им е слаб имунитета още. И Ели до годината не знаех какво е това детето ти да има хрема, а сега е от 1 месец в къщи и в къщи се разболя, бях я спряла от яслата за няколко дена докато минат големите студове, да не я размъквам насам натам и да се разболее и тя на третия ден в къщи почна да кашля и все още продължава и хрема има и Стефан и той...
За зъбите и ние сме с Ненедент без флуор, на зъболекар не съм ги водила, а и това упражнение не виждам как би могло да стане, като няма начин някой да им отвори устата и на двамата. Хубавото е, че зъбите им изглеждат достатъчно бели и здрави. Не, че Ели ги мие качествено, изяжда пастата и казва, че е готова, на моменти проявявам "домашно насилие" и и ги мия аз. Та в този ред на мисли, Мише, как би могла да разбереш, че над някое дете се извършва насилие? В конкретния случай с това момченце, лекарите и службите е трябвало да вземат мерки. Обаче аз като се замисля, от дома предполагам всеки ден се чуват писъци и детска истерия, а сега като са болни ела да видиш, капане на капки, използване на помпичката за нос и това 3 пъти на ден, на 2 деца и като сложим обичайните писъци около къпането, ами ако хората се ориентират по звук, мен да са ме прибрали. А Стефан дето си бие главата в земята когато не му изнася и целия е в синини, да не говорим вчера как се метна от дивана и имаше огромна цицина на челото... не знам, но аз си мисля, че трудно ще разпозная дали едно дете е малтретирано само ей така ако го срешна навън или във входа...
Здрав и слънчев уикенд от нас!