0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: Снежна февруарска успешна седмичка 15.02-21.02
« Отговор #100 -: Февруари 19, 2010, 08:07:59 am »
Цвете благодаря ти за трапезата която си спретнала рано-рано.И аз съм се метнала на кафетата вече половин час,че по принцип петък и събота са ми много тежки дни от работна гледна точка и едвам ги изкарвам с помощта на литри кафе.
А настроението ще се върне.То е слава богу променлива величина.Нормално е понякога да ни липсва,понякога да е в повече.То при нас зависи в кой период от цикъла сме.
Хайде момичета честит петък и лек и спорен!
  <br />
« Отговор #101 -: Февруари 19, 2010, 08:29:54 am »
Добро утро, момичета
Цвете, мерси за кафенцето и закуската - ти си ни голяма домакиня тази седмица  :D :flower: :flower: :flower:
Знам, че трябва да съм позитивна, но както е казала Тити, добре че настроението е лесно променлива величина.
Така че започвам деня с хубава музика за настроение - http://www.youtube.com/watch?v=US8cgUq_XBY , поздрав и за вас разбира се  :wink:

Спорен ден на всички и ако някой е свободен в събота и иска да се видим да идва на срещичката  :grouphug2:

« Отговор #102 -: Февруари 19, 2010, 08:32:34 am »
Добро утро  :D
 Аз си мисля че сме четвъртък,и си викам като станах оххххх още малко и идва ликенда,и влизам и какво научавам че днеска е петъкккк  :D  :lol: :lol: :lol:
 Цвете мерси за закуската и кафенцето  :lol:
 На всички лек и бързо минаващ последен работен ден от седмицата  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #103 -: Февруари 19, 2010, 08:52:09 am »
Добро утро и от мен! :D
Цветенцето пак ни е наредила софрата  :D Благодаря!
Пийвам си с кеф, че все още ми е сънливо! :D
Маймунче, ами сигурно си мислиш, че е четвъртък, защото вчера някой беше писал, че е сряда! :D
Хубава сряда на всички!
Ехаа, много бавно ви вървят дните нещо, ааа?
Наде, Благодаря за поздрава!
Лек и спорен петък!
Гарджееее, къде си? ААА празнуваш ли? :D
*
« Отговор #104 -: Февруари 19, 2010, 09:02:22 am »
Добро утро момичета!
Цветенце страхотна маса!
Честит ви петък - аз и утре ще работя!
Лек ден на всички !
И нека да отбележим днешния ден - Обесването на Васил Левски!
[/url]
*
« Отговор #105 -: Февруари 19, 2010, 09:23:55 am »
Здравейте момичета, Цвете страхотна трапеза си ни сервирала както винаги!
Наденце не се отчайвай миличка и на нашата улица слънце ще изгрее, искрено се надявам това да е последното инсе, което ще завърши с  :bfp: :crossfingers:
Мамче миличка  :bighug: :bighug: :bighug:
Честит ви петък и безпроблемен, аз май отпадам и тоя месец, защото мъжо пак го нямаше когато трябваше и има едно сърчице, но едва ли ще свърши работа, тоя ми цикъл пак ще е дълъг явно.Другата седмицаще ходя на док. и ще видим какво ще правим.
Лек ден милички
« Отговор #106 -: Февруари 19, 2010, 09:40:20 am »
Незнам какво щях да правя без вас  :grouphug2:

*
« Отговор #107 -: Февруари 19, 2010, 09:43:11 am »
Хубава сряда на всички!
Ехаа, много бавно ви вървят дните нещо, ааа?
Пете,хич не вървят ако ме питаш... :? Вече съм срината психически...хем няма бебе,хем без работа,хем без пари.
ТСХ ми е 2,79(писах в темата,която пуснах),а за забременяване и успешно-развиваща се бременност го искат 2,дори около 1-ца.Изписаха ми Л-Тироксин,който ще пия 40 дни по схема,и после контролно изследване на ТСХ.Дано даде резултат,защото наистина вече губя сили. :(
Любомирка,откритият проблем е наполовина проблем.И бих казала,че се радвам,че най-накрая при мен изскочи нещо,защото неизясненият фактор вече ми идваше вповече. yahoo_33
Не исках да развалям темата,но вече колко пролети минаха ,а мечтаното чудо така и не идва.
Благодаря ви за подкрепата,знам че и това ще мине! :grouphug2:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #108 -: Февруари 19, 2010, 09:55:43 am »
Абе ей мацкиииии,я по ведро,при всички ни минават сезоните един след друг,година след година,ама то с тва отчаяние незнам за къде сме ,я се стягайте чееее ще ви напердаша.Само силните хора успяват,слабите обикновенно са на дъното  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 При някой става от  веднъж,при други след година,при трети след 5 ,а има такива който и цял живот нямат ама живота продължава,имаме още време и шансове не ги пропилявайте в униване а ги оползотворете в борбааааааа  :D
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 10:05:26 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #109 -: Февруари 19, 2010, 10:03:31 am »
Ей така ви искам всичките - ОПТИМИСТИЧНИ, като Исето, само така маймунке, всички сег ада се наредят за по една усмивка и по една прегръдка  :grouphug: osi_9
*
« Отговор #110 -: Февруари 19, 2010, 10:13:45 am »
Добро утро щъркелчета!Ух с тая вкусна закуска ще забравя за диети май.. :coke: :eat:Исе, браво поздравявам те за оптимизма щото той е мн.хубаво чувство!Мамчу,и всички останали  :hug2: :bighug: и лек ден!

*
« Отговор #111 -: Февруари 19, 2010, 10:16:48 am »
Здравейте, милички! Я вижте какво слънце е навън, усмихнете се  :D
Не искам да агитирам с али-бали, но причината за проблемите с щитовидната и хормоналния дисбаланс е нарушеният вътрешен баланс. Трябва да се възвърне вътрешната хармония, за да реагира тялото и да се самоизлекува.
Аз вярвам в такива неща, моля ви, не ми се смейте  yahoo_33

Ръс-ръс-ръс  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #112 -: Февруари 19, 2010, 10:40:18 am »
Мамче,Цвете, така е ,открит проблем е половин проблем. Благодаря ви за подкрепата,момичета! Наде,сега няма да натоварвам темата с резултатите ми ,стискайте ми палци в неделя като се видя с доктора ми и ги изкоментираме да се окаже ,че аз съм в грешка и се самонавивам повече от колкото трябва.Тогава ще споделя ,но и в  двете изследвания като забележка пише ,че трябва да се прави терапия преди и по време на бременност.За имунологичните си мислих ,че би трябвало след като има такава препоръка да ми назначат от там терапия т.е от имунолог ,но ще видим нека да говоря с гинеколога си и да ми се изясни по-добре картинката!Слънчев и спокоен ден желая за всички ви!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #113 -: Февруари 19, 2010, 11:27:34 am »
Мили мои щъркелчета, много си ви обичкам и мечтая със всяка от вас, покрай работата ми нямам никакво свободно време, но не съм ви забравила. Ние днеска за първи път видяхме нашето мъничко тупкащо сърчиценце и понеже знам, че някои все още ме мислят минавам да ви зарадвам. От мене много вирусчета, стиснати палчета, и знаете, че си ви обичам нали?

:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: Чудесата идват и дори когато вече не ги очакваме.  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #114 -: Февруари 19, 2010, 11:29:15 am »
Браво, Стерчо, много се радваме за теб! Лека бременност и по-малко работа, чееее ... не бива! :) Усмивки

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #115 -: Февруари 19, 2010, 11:32:22 am »
Стерче,честито ти сърчице,сега се успокой, всичко ще е наред, само спокойствие и здравословна храна.  :D
*
« Отговор #116 -: Февруари 19, 2010, 11:56:49 am »
Лелеле ,Стерчи браво!Много се вълнувам мила!Браво!  :goodluck:Ох мерси за вирусчетата :crossfingers: :shower:

*
« Отговор #117 -: Февруари 19, 2010, 12:21:49 pm »
Стерче ,браво ,страхотни новини .И мерси за вирусчетата ,веднага се мятам в тях ,дано са ми на късмет. :a_cat_06:
« Отговор #118 -: Февруари 19, 2010, 13:09:33 pm »
Стерчи, честито ви  :heartbeat:!!! Лека и безпроблемна бременност! Foveri, стискам  :crossfingers:, дано има хубави новини  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17!!! Лек и слънчев ден на всички!!!

« Отговор #119 -: Февруари 19, 2010, 13:14:30 pm »
Здравейте в този пролетен ден!Да се вмъкна и аз за вируси, че ще ми трябват тези дни!Нета ми забива и докато почна да пиша, прекъсва! Но чета редовно написаното!Радвам се, че има и добри новини, а неуспехите -  ох и те са за хората, трябва да се изживеят! Но, идва пролет, а това е сезона на възраждането, на новите надежди! Успех на всички, мили момичета, стискам палци и ви прегръщам горещо!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: