Здравейте момичета,
Ходя при доктор Капка Атанасова като лекуващ лекар. Вчера правих цветна снимка и се оказа, че тръбите ми са абсолютно непроходими. Атанасова каза, че единственият ми шанс е инвитро. Направо се разбих, въобще не очаквах подобен резултат, нямала съм нито травми, нито някакви минали заболявания. Иска ми се да направя опит за инвитро при нея, но мисля преди това да направя един консулт и при Александров в АГ. Все още не мога да свикна с мисълта че положението е толкова зле и ще ми се наложи подобна процедура. Трудно ми е да взема решение къде да я направя, при условие че няма никакви посочени статистики за успеваемостта на Майчин дом в инвитро процедурите...а и явно малко хора опитват там, но аз съм свикнала с нея и някакси имам доверие в уменията й като специалист. От друга страна чета само суперлативи за д-р Александров и т.н. Лутам се, а и още както казах съм леко шокирана от вчерашните резултати...предполагам всичко зависи от всеки отделен случай...ще ви бъда благодарна за вашите мнения за д-р Атанасова като специалист в инвитро процерите, тъй като аз имам впечатления от нея само като гинеколог.
Поздрав и предварително ви благодаря!