Както вече някои от вас знаят, при мен наскоро се случи радостното събитие. Нямам намерение обаче, нито да напускам сайта, нито форума по ред причини:
1. Ако някой се нуждае от съвет, от топла дума или окуражаване и аз мога да му я дам, с удоволствие ще го направя.
2. Благодарна съм на всички ви за ценните съвети, информацията, съпричастносста и доброто отношение!
3. Благодарна съм на създателите на сайта. Без него сигурно още нямаше да знам толкова много неща и щях да си остана дезориентирана и неука по много въпроси!
4. Дори тук да се дискутират основно проблеми с репродукцията, има и много други теми, които ме вълнуват и са ми интересни.
5. Неведоми са пътищата Господни и не съм застрахована, че отново няма да ми се наложи да извървявам пътя на проблемното забременяване.
6. Но не и на последно място по важност. През моя житейски път съм се уверила, че хората, които страдат и постигат мечтите си с много мъки и страдания са по-добри Човеци от тези, на които всичко им се "поднася на тепсия". А аз искам да общувам с такива хора!
БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!