[quote
Аз за толкова висене в коридора на АГ Варна може да съм видяла много неща, но не и пренебрежително отношение от страна на д-р Александров към когото и да било.
[/quote]
За съжаление аз лично съм била потърпевша от лошо отношение от страна на д-р Александров. През април 2009 ме навика и ме нарече: "зомбирана" и хипохондричка и че едва ли не било при мен на психологическа основа, че не мога да забременея. И всичкото това пред бившия ми вече съпруг. Уви, бившия ми съпруг веднага пое същата теза и ми беше трудно да се справям с подобна ситуация. На мен си ми остана лека травма. Да не говорим за изгубеното време.
След време, преглътнах всичко, ходих при него за лапаро. Той още от ехографа видя ендометриозните ми кисти> Тогава казах на д-р Александров в очите, че ме е нарекал така и че после мъжът ми ме е обиждал по същия начин. Дано да е "поел" нещо, защото колкото и да изнервен или безпомощен пред случая да е даден лекар (тогава ме боляха стави-нещо извън неговата компетенция), никой никога няма право да дава такива констатации.
Дано да не го прави повече - съсипващо е.