Привет момичета!Аз тези дни нещо все време нямам,а иначе нищо конкретно не правя!
Честито на Радка!Пожелавма лека бременност и много сладко бебче на финал,а може и две!
Моля,да преместите в очакващи на 17.03.
Гледам,че обсъждате за "Златната ябълка".Аз също съм чувала за тази ябълка и е имало ефект.Аз пък да ви споделя преди да забременея ходих в Ресилово в този манастир.Забравих точно как се казва,но там си е един.Та там като бях и споделих,че имам проблем със забременяването и една от жените ми каза да отида при чешмата с вода.Там имало един бор и от него да си взема шишарка,то има паднали.Да си напълня вода от тази чешма,казват,че е светена и да сложа шишарката в нея.В продължение на 40 дни да отпиваме сутрин на гладно с мъжа ми и чудото ще стане.Също така закупихме 40 свещи и ги оставихме всяка сутрен да се чете молитва за бебе.И чудото стана при нас.Вярно,че правих и инсе и сега незнам точно кое се получи.Дали от молитвите или от инсето,но важен е резултата.
Мисля,че имаше момичета от Дупница и околията и ако не сте чували може да отидете и да прабвате.Нищо не се губи според мен.
Хайде пускам този пост,че май стана доста дълъг.