Раши, пробвай газирана водичка за киселините и главобола - аз ПР на компания за газирана вода трябва да стана, толкова на всички я препоръчвам...ама аз направо се пристрастих към нея.
Шаноар - хм...не че нещо, ама това с коремчето -
газове
Мен много ме боли като имам и не щат да излизат...
Аз се запознах с лекарката, която искам да ме изражда д-р Жекова. Много усмихната жена
Поуспокои ме по отношение на епидуралната и ще ме запознае с анестезиолога да си говорим лично. Иначе ми даде книжка да чета за методите за обезболяване. Подкрепя кърменето и се уговорихме бебо като се роди да ми го оставят за малко, преди неонатолозите да го вземат за 6 часа, и да пробваме за закърмим след раждането. За системата с окситоцин ме успокои, че не предизвиква такива зверски болки, за каквито масово се говори и се почуди защо, това го чува за трети път в рамките на 2 седмици от родилки, пита кой ви наплашва така
Каза, че ако не искам няма да ми слага, но то си е за мен. Иначе се уговорихме, че ще се движа до последно, няма да ме връзват на легло и тонове. Даже се радвала, когато има родилки искащи да кръстосват коридорите
Говорихме си, че не е било нужно да правя и 3 ФМ+ехокардиография, но...Всяко облъчване вреди на бебо, затова не ме гледа днес.
Изрази само съмнение, че от ТК ще ми дадат документите и ми даде координати на д-р Рачев, който ще помогне ако откажат. Но тя не знае колко съм им набрала.
Хвана се за главата като разбра че съм приета в МД без ултразвук, а с бъбречна криза.
А родилното е....жалко че нямах камера-толкова лъскаво и чисто....чак аз не очаквах...
АААААа и таткото може да влезе да ни види веднага след раждането
Следващ час за тонове - 14 април