0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

zina

Моля за мнение за д-р Даскалов?
« -: Май 08, 2006, 15:35:34 pm »
Чета много време този форум също и този в дира и ми прави впечатление, че попита ли някой за добър лекар от Пловдив и всички се юрват да хвалят д-р Даскалов и съпругата му която междувпрочем е модератор на форума.Никое от тези момичета не е ходило при него но го препоръчват за щяло и нещяло. Е сега му е времето за факти.Нека пишат такива от вас които имат лични впечатления и са доволни от д-р Даскалов. Иначе ще си помисля че всичко казано има друга причина. Моя приятелка от Пловдив ми сподели /след като аз й казах да посети д-р Даскалов защото всички тук го препоръчват/ че не и е обърнал никакво внимание на две на три и хайде... Втория път като отишла същото.
Аз лично искам да се лекувам при него но някак не съм убедена в истинността на нещата, затова пиша всичко това с молба за повече информация.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #1 -: Май 08, 2006, 15:42:24 pm »
Зина, като пишеш с молба за малко повече инфо, заглавието ти би трябвало да е под формата на въпросително изречение, а не в този вид. Нещо ме смущава и преполагаемия ти тон и серизоното противоречие в написаното от теб. Аз рядко вземам страна, но малко ме възмути написаното от теб, при все това, че непознаваш този доктор, а също имаш мнение само от една твоя приятелка, което не е критерии. Аз също непознавам този доктор и съм сигурна, че няма нужда да му адвокатствам, но аз не защитавам него, просто се възмущавам от агресивното противоречие, което си написала.
Недей така момиче, бъди по-смирена!
« Отговор #2 -: Май 08, 2006, 15:53:02 pm »
Зина аз лично съм пациент на д-р Даскалов и съм доволна, какви подробности искаш, внимателен е обяснява всичко, а също така мисля че лекар-пациент е индивидуално отношение и не може да се съди по това как един човек приема даден лекар, отиваш говорите и ако решиш че това не е твоя лекар си търсиш друг. Виждаш как тук има и други доста хвалени лекари, но това незначи, че на мен или на теб ще ни допаднат.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #3 -: Май 08, 2006, 16:44:26 pm »
Зина ,  за един лекар никога няма да чуеш само добри отзиви ,винаги има доволни и недоволни ,нищо не ти пречи да се срещнеш с него , а пък сама ще си прецениш дали това е твоя лекар.Аз не съм ходила при него ,така че мнение няма как да изразя , но от опит глава не боли :lol:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #4 -: Май 08, 2006, 16:54:44 pm »
такова заглавие на темата си сложила, че не очаквай някой да те убеждава. ти вече си убедена :x
щом толкова много си чела тук и в дира, трябва да разбираш защо е препоръчван д-р Даскалов. поради така поставен "въпроса" ти, изобщо нямам желание да обяснявам повече
Re: аман от д-р Даскалов
« Отговор #5 -: Май 08, 2006, 17:34:18 pm »
Zina, не е необходимо да насаждаш по такъв безобразен начин мнението за някой лекар - на всичкото отгоре не и от личен опит. Да не говорим, че обвинението е липса на достатъчно внимание! Ами може твоята приятелка да е много чувствителна ... ние как да знаем?  Добрият лекар не се мери по това колко време ти отделил (има много добри оратори, ама лоши лекари!), а дали ти е казал всичко, което трябва. И как някой да ти даде повече информация - аз оставам с впечатлението, че вече си решила, че това не е твоят доктор.
*
« Отговор #6 -: Май 08, 2006, 18:14:44 pm »
Аз пък никога не съм давала мнение за д-р Даскалов преди да имам лични впечатления от него като лекар (като приятели се познаваме от преди това). И вече смея да твърдя, че действително е много много внимателен, много компетентен и прецизен. Обяснява абсолютно всичко, преглежда и назначава абсолютно всички необходими  изследвания и ги коментира и дава пълни обяснения за всичко - какво, защо и кога. Винаги съм излизала с добро настроение след консултациите си с него и му имам пълно доверие.
А това "една приятелка ми каза" изобщо не върви тук при липса на личен опит.
Re: аман от д-р Даскалов
« Отговор #7 -: Май 08, 2006, 18:20:10 pm »
Цитат на: zina
Моя приятелка от Пловдив ми сподели...

Ти всъщност нямаш лични впечатления, нали ;)

Аз пък имам. И няма да се отметна от думите си - в Пловдив това е лекарят, при когото може да се получи компетентна помощ.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #8 -: Май 08, 2006, 18:53:24 pm »
никога не препоръчвам лекар, ако нямам личен опит с него или не съм чула от достоверни източници (това означава реални хора, които реално познавам, които могат да мислят и преценяват и са били при лекаря или самите те са лекари), че той е добър.
в случаите, когато съм препоръчала д-р Даскалов на някого, винаги съм писала отдолу следното (и ще го напиша пак):

аз съм софиянка. преди една година и 2 месеца трябваше да ми правят кюртаж заради мисед аборт. след като престоях 8 часа в Майчин дом - София без да ми обърнат внимание, разплакана и на ръба на нервна криза си хванах багажа и побягнах с мъжа си за Пловдив - при д-р Даскалов. той ме чакаше и ме кюртира късно вечерта. още като пристъпих вратата на Торакс-Пловдив и влязох в кабинета на лекаря, когото тогава виждах за първи път, нервната ми криза отлетя някъде в небитието и се почувствах отново ЧОВЕК. докторът ми направи отлично манипулацията, спрях да кървя още същата вечер, не съм имала никакви проблеми след това (както често чета да се случват). никога след това не ми е отказвал да ме консултира и по телефона, когато съм му досаждала в най-различни часове - нищо, че го прави безплатно и че реално не съм му пациентка. сега, когато вече го познавам по-добре, разбрах, че той постоянно има стремеж да се развива, да чете и практикува нови неща и не лежи на наученото в академията, както правят много прехвалени гинеколози. ако живеех в Пловдив - при него щях да ходя.[/i]

та с две думи - моят опит е личен. и като познавам човека, не мога да си представя, че двукратно ще претупа някоя пациентка, просто не е в характера му.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

ZINA

« Отговор #9 -: Май 08, 2006, 19:36:42 pm »
Съжалавам е лошо е прозвучало (сега като чета и на мен ми звучи зле/ но в последно време всички и навсякъде е само реклама и никаква истина.Докторите се превърнаха в бизнесмени, разбира се има и такима които следват клетвата която са дали но вече е трудно да ги откриеш.Далеч съм от мисълта че приятелката ми може да е критерий.Съвсем не.Сега вече съм доволна от това което сте ми писали , разказа на jam и смятам да отида даже защото наистина имам нужда.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #10 -: Май 08, 2006, 20:18:29 pm »
Е, аз никога не съм ходила при д-р Даскалов, но за две години и нещо висене по форумите съм чула само добри отзиви. А някои от тези, на които съм го препоръчала, после ми пишат лични съобщения с благодарност за препоръката.
За съпругата му д-р Даскалова, която също не познавам лично, бих казала, че е рядко начетен човек, може да и се има доверие за спермограмите.
Освен това, от колеги тук в София също съм чула добри отзиви за д-р Даскалов за качествата му като професионалист.
Комисионни за реклама не взимам.
Ако не съм сигурна в преценката си за тези лекари аз първа ще поведа война. Не съм от тези, които си премълчават.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #11 -: Май 08, 2006, 23:05:18 pm »
Цитат
Чета много време този форум също и този в дира и ми прави впечатление, че попита ли някой за добър лекар от Пловдив и всички се юрват да хвалят д-р Даскалов и съпругата му която междувпрочем е модератор на форума.Никое от тези момичета не е ходило при него но го препоръчват за щяло и нещяло. Е сега му е времето за факти.Нека пишат такива от вас които имат лични впечатления и са доволни от д-р Даскалов

Малко ще започна отзад напред:
1. Съпругата на доктор Даскалов - Мели както всички я знаем тук е отличен професионалист. Имам лични впечатления по повод разширена спермограма на мъжа ми.  Ако не беше в Пловдив мъкжото би правило спермограма всеки път ИМЕНННО ако тя е ембриолога, който я прави.
2. Др Даскалов - отличен лекар по мои преки и непряки наблюдения. Преки - отговарял ми е на директни въпроси в дир-а . Няма да ти обяснявам за личните съобщения до Мели, в които съм задавала въпроси от компетентността на доктор Даскалов и съм чакала отговор чрез нея от него. До сега не е сбъркал за това, което съм питала. Непреки впечатления : пример това е втората клиника в БГ след Щеревата в която правят  цветна снимка с пълна упойка. А отговори си на въпроса защо /ако можеш/. За мен др Даскалов е професионалист и човек.
3. Така зададения ти въпрос действително обижда, като знаем Мели какво прави за всички нас. Да ти кажа правичката аз си имам сериозен проблем в момента, но вече ми е неудобно да я товаря с МОИТЕ въпроси.
« Отговор #12 -: Май 09, 2006, 08:12:57 am »
Ами ти сама си казала, че само приятелката ти е с отрицателно мнение към д-р Даскалов...... Ние не правим реклама, просто прежали парите за един преглед, отиди при него и след това може да коментираш.
*
« Отговор #13 -: Май 09, 2006, 09:55:09 am »
Аз мога само да се присъединя към момичетата, досега такова отношение от доктори не съм срещала никъде.Това са призваните по съдба лекари  и с городст мога да носят тази титла доктор.
Аз съм от Бургас и непрекъснато торомозя д-р Даскалови по телефон или лични съобщения, невероятно моного съм им благодарна.Не са  длъжни да дават конултации по телефона нито да се обясняват на лични бележки или форуми.Ннали се сещаш Зита, че всичко това го правят за без пари.Аз непознавам други такива доктори, които да се опитват по всякакъв начин да ти помогнат и успокоят.

П.П.Напоследък има доста странни постинги, което ме навежда на мисълта,че е възможно да пишат поставени лица.Дано Зита ти не си сред тези хора.Не ти прави чест след като си чела от доста време форума да пускаш подобна тема.Избора е индивидуален и само се замисли ако го нямаше този сайт от кой щеше да търсиш така нужната информация и подкрепа.
Аз съм от Бургас и ако се налага ще пътувам по често за да се консултирам с именно д-р Даскалови.
Пожелевам ти усепх в избора Зита.Не мисля да ти разказвам за личното ми впечатление от докторите, защото така и не разбрах какъв е твоят проблем.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #14 -: Май 09, 2006, 09:55:44 am »
E, аз съм съвсем новичка пациентка на д-р Даскалов, но дори и това е достатъчно за да мога да се включа в темата.
Моята цветна снимка беше преди 4 дни именно при д-р Даскалов. За това писах и в друга тема. В цялата клиника витае професионализъм, внимание, и специално отношение към всеки пациент.
Единствено в тази клиника ми бе написано цяло досие на заболяванията, на изследванията, които са правени по време на опитите, записват се всички резултати и назначения. Никой друг лекар не ми е правил това досега, да не говорим, че всеки път са ме питали да подсещам какви лекарства пия и т.н.
Момичетата са казали, провери сама. И аз така направих, наслушах се на хубавите думи за д-р Даскалов, отидох при него ... и се убедих че мога да разчитам на него.
И най-важното, че само един преглед 2 дни преди снимката ми беше достатъчен да му се доверя напълно без никакво съмнение.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

zina

« Отговор #15 -: Май 09, 2006, 11:12:10 am »
Не съм поставено лице, спокойно.Вече съжалявам че поставих въпроса по този начин.Ходих в Торакс при д-р Даскалов.Малко предистория: Аз съм със СПЯ от много години.Лутах се при най-различни лекари от цяла България не само от Пловдив, все светила и нищо.Опитите да забременея са вече от 6 години , но сега като се замисля явно не съм направила нищо качествено по въпроса.До момента съм пила само Клостил и интересното е че никой лекар нито ми е правил цв.снимка нито фоликуметрия,нищо.Аз разбрах за тези неща от вас.Та д-р Даскалов ми назначи пълни изследвания хормони, пълна кръвна картина, за микробиология ми взе веднага, и след това каза че трябва да направим цветна снимка.Е това е всичко до тук засега нямам кой знае какви впечатления предполагам че много скоро ще разкажа за доктора именно тук за да се реванишрам за писаното от мен по-горе.

П.П Моля ако може модератора да изтрие грозната думичка "аман".Благодаря
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #16 -: Май 09, 2006, 11:21:15 am »
Послеслова ти е достоен, пожелавам ти успех и дано всичко около теб се случи така като искаш и скоро да се хване бебче на въдицата.  :fishing:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #17 -: Май 09, 2006, 11:24:25 am »
Ами Зита,това хич не е малко-за 6г. никой лекар не ти е обърнал внимание на толкова важни неща,а д-р Даскалов ведната те е насочил към правилните действия.[/b]
<br />
« Отговор #18 -: Май 09, 2006, 12:30:09 pm »
Чак сега виждам тази тема.
Искам само да споделя, че съжалявам, че Пловдив ми е толкова далеч. Иначе, щях доста по-рано да отида при д-р Даскалов и д-р Даскалова.  Невероятно добра комбинация от двама страхотни специалисти и прекрасни хора.
Лично аз, не съм срещала по-внимателен и по-акуратен гинеколог от д-р Даскалов. За Мели, няма да кажа нищо. Всички я познаваме и не е необходимо.
zina, чест ти прави, че си писала и след посещението при д-р Даскалов, след първия ти постинг.
*
« Отговор #19 -: Май 09, 2006, 12:44:14 pm »
Пък на мен ми се види странно, първо да пишеш аман от д-р Даскалов и после да отидеш на преглед точно при аман доктора.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!