никога не препоръчвам лекар, ако нямам личен опит с него или не съм чула от достоверни източници (това означава реални хора, които реално познавам, които могат да мислят и преценяват и са били при лекаря или самите те са лекари), че той е добър.
в случаите, когато съм препоръчала д-р Даскалов на някого, винаги съм писала отдолу следното (и ще го напиша пак):
аз съм софиянка. преди една година и 2 месеца трябваше да ми правят кюртаж заради мисед аборт. след като престоях 8 часа в Майчин дом - София без да ми обърнат внимание, разплакана и на ръба на нервна криза си хванах багажа и побягнах с мъжа си за Пловдив - при д-р Даскалов. той ме чакаше и ме кюртира късно вечерта. още като пристъпих вратата на Торакс-Пловдив и влязох в кабинета на лекаря, когото тогава виждах за първи път, нервната ми криза отлетя някъде в небитието и се почувствах отново ЧОВЕК. докторът ми направи отлично манипулацията, спрях да кървя още същата вечер, не съм имала никакви проблеми след това (както често чета да се случват). никога след това не ми е отказвал да ме консултира и по телефона, когато съм му досаждала в най-различни часове - нищо, че го прави безплатно и че реално не съм му пациентка. сега, когато вече го познавам по-добре, разбрах, че той постоянно има стремеж да се развива, да чете и практикува нови неща и не лежи на наученото в академията, както правят много прехвалени гинеколози. ако живеех в Пловдив - при него щях да ходя.[/i]
та с две думи - моят опит е личен. и като познавам човека, не мога да си представя, че двукратно ще претупа някоя пациентка, просто не е в характера му.