0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великденска Тема на Бременните № 56
« Отговор #40 -: Април 02, 2010, 10:43:46 am »
Привет и от мен!
Аз пък се сдобих с петна по челото. Приличам на Горбачов :lol:
moniks_s, розовата вода наистина помага, а крем пробвай на Нивея, те са по-мазни.
Относно килограмите - аз качих досега 10. Докрая може да станат и 20, както си похапвам. Но и аз се моля това да е единствения проблем, другото да е наред.
Хубав ден на всички!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #41 -: Април 02, 2010, 10:46:42 am »
Благодаря!Хихихи това с Горбачов ме разсмя от сърце :lol:

« Отговор #42 -: Април 02, 2010, 11:33:58 am »
Бързам и аз да се запиша в новата тема...
Против киселините моя док ме посъветва да си хапвам по 1-2 обикновенни бисквити като ги усетя, много добре ги обирали.С килограмите съм също +10 досега, но не се лишавам от нищо и сладичко и тестеничко, абе каквото ми сака душичката без да преяждам. На мен лицето пък ми се изчисти от бременността, ситни пъпчици имам обаче по деколтето и под гърдите, но това май е от изпотяването всяка вечер.
При нас също всичко е наред. На последния преглед бебка беше дясно разположена главично, а преди две седмици в ляво главично. Док каза, че подвижността говори за доброто здраве и жизненост на плода.
За още нещо се сетих...вчера бебка така здраво ме удари в пикочния мехур, че направо подскочих все едно ме удари ток. Побързах да и се скарам за грубото отношение към мама :lol:
Радвам се, че пишете хубави новини от прегледите, така да продължава само здрави мамчета и бебчета.
Спокойни почивни дни и хубави великденски емоции!
« Отговор #43 -: Април 02, 2010, 13:04:49 pm »
Аз за крема да се намеся - ползвам само медицинска козметика, в частност Ексципиал.
Моникс, опитай лосион Ексципиал Неутрал - той е мазничък, с урея и липиди и поне няма изпъпчване от него. Или Ивостин козметиката - казват, че е много хубава.
Инке Тинке, благодаря за името на лекарката :) Ще я потърся :)
Аз пък вчера си поръчах фон дьо тен на Буржоа от един английски сайт за 4 лири и нямам търпение да дойде :)
А бебо тази нощ спа заедно с мен :) Ставах да пишкам много пъти, но малкия не риташе. И тъкмо в 7 казвам на мъжа ми "Бебо нещо не мърда,, притеснява ме" и той ме побутна успокоително :D и пак заспах :D
[/url][/url]
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #44 -: Април 02, 2010, 17:21:25 pm »
Колко мило !  :bighug:

Аз нямам търпение да ми дойде уреда, който ми показа!
Ако щете ми вярвайте, но аз съм почти сигурна, че досега 3 пъти усещам бебо.
По един и същ начин на едно и също място. И няма какво друго да е ...според мен.
Усещам си го точно в матката, няма как да бъркам, защото след цветната снимка знам прекрасно точно къде ми е матката. А усещането е все едно прави кълбо. Или незнам...усещането е хем откъм корема, хем откъм гърба. В смисъл от двете страни на матката.
Както и да е, странно е със сигурност.

Месих козунак! Сега го чакам да втаса.. Стискайте палци да стане хубав.
Ако ме научите как да качвам снимки - мога и да го покажа  :P
« Отговор #45 -: Април 02, 2010, 18:13:38 pm »
Честита нова тема,момичета!
Пожелавам ви да я напълните само с хубави новини.
Много пролетни усмивки :)

*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #46 -: Април 02, 2010, 20:02:17 pm »
Хайде и ние в новата темичка,днес видях лентичката на Scarlet и се оказва,че сме заедно,аз така и не успях да си сложа лентичка.Вчера бяхме на преглед,бебенцата са добре,само,че вървят с доста разлика момченцето е 620 гр,а госпожицата 470гр,докторката казва,че е нормално но на мен ми се вижда множко.Относно килограмите,аз съм качила 7 кг,а от петната по лицето се спасих с един крем на Bioderma,той е с цвят,който само матира и голяма UV защита.Весели празници на всички и лека бременност.
Baby Gaga <team@baby-gaga.com>
*
« Отговор #47 -: Април 02, 2010, 21:17:33 pm »
Рая, не искам да ти стопявам интусиазма, но няма как да си усетила бебето-много е рано, сигурно си усетила червата си.
Днес бях на преглед-бебо е добре и е малко по-големичък-папка си детето. От утре почвам да пия желязо, явно и на мен ми дойде реда. Това е от мен, хубава вечер.
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #48 -: Април 02, 2010, 22:26:32 pm »
 :D никакъв ентусиазъм не ми стопяваш ,
защото аз все пак си мисля, че съм права. Нищо, че няма как.

Червата си ги познавам, постоянно съм с газове  :lol:
Това е нещо съвсем друго, което съм усещала 3 пъти в живота си, до сега.

Може и да не съм права, не споря, просто казвам какво усещам .
За себе си съм права.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #49 -: Април 02, 2010, 23:18:30 pm »
:D никакъв ентусиазъм не ми стопяваш ,
защото аз все пак си мисля, че съм права. Нищо, че няма как.
И аз я усетих бебка в 13та седмица. Беше като гъделичкане. Всеки ми казваше, че не е вярно,но сега знам, че е било точно бебето. Поле престанах да усещам за няколко седмици и после към 17-18та седмица пак започна,но  този път без да имам съмнения какво е.

Бои

*
« Отговор #50 -: Април 02, 2010, 23:39:21 pm »
На мен пък спря да мисе гади - не зная, да се радвам ли, да не се ли... не беше нещо постепенно, а след 13 седмица изведнъж - хоп, няма повръщане... само сутрин все още, но не винаги. Добре че гърдите ми са чувствителни, иначе щях много да се притесня.
Боби, и аз щях да кажа същото. С Момчил точно така усетих нещо към 13-14 седмица, защото ме беше повалил един грип и само лежах, после нищо, и към 17-18 се започна едно бутане, наместване...

Аз имам едно питане - днес си взех резултатите от урината, нещо не ми харесват - има белтък, слуз (??), единични еритроцити. Никога не съм имала камъни в бъбреците или пресъчинки... Като цяло, по време на бременност, няма много начини за лечение на проблеми с бъбреците, нали? Майка ми ми каза да пия повече вода, без газирано, сокове и т.н.(така и правя), а прегледа ми е чак на 15.04. Според вас трябва ли да пусна стерилна урина за всеки случай? Да не съм си скрила някоя ешерихия...  :?
« Последна редакция: Април 02, 2010, 23:41:50 pm от dianka »
« Отговор #51 -: Април 03, 2010, 09:01:04 am »
Здравейте милички  :D Честита нова темичка!!!
Аз се позагубих малко,но нямаше как приеха ме в болница,та си полежах малко :( и след седмица две пак там.Вече ми е притеснено,защото защото идва края казаха ми 33-35г.с най-късно.Вчера си видях пак бебка-вече е 1200гр но ме притесни госпожицата та вдигнах кръвно-бях на запис на тоновите и едната акушерка не ги улови каде ли не натиска цели 20мин та дойде една друга и веднага ги чухме.А бе премеждия колкото искаш  :lol:
Приятен слънчев ден от мен!!! :D
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #52 -: Април 03, 2010, 09:30:47 am »
Аз имам едно питане - днес си взех резултатите от урината, нещо не ми харесват - има белтък, слуз (??), единични еритроцити. Никога не съм имала камъни в бъбреците или пресъчинки... Като цяло, по време на бременност, няма много начини за лечение на проблеми с бъбреците, нали? Майка ми ми каза да пия повече вода, без газирано, сокове и т.н.(така и правя), а прегледа ми е чак на 15.04. Според вас трябва ли да пусна стерилна урина за всеки случай? Да не съм си скрила някоя ешерихия...  :?
И на мен горе-долу в тези седмици ми откриха белтък. На една колежка също. И на двете ни казаха да пием повече течности и наистина се оправи като започнах да внимавам по колко точно пия. Сега гледам да съм на поне 2 литра течности на ден.

stella_k , радвам се че вече нещата са по-спокойни. Защо трябва пак да ходиш в болница, ако нямаш оплаквания? Или имаш предвид, че ще си пак на преглед?

Боби

*

Raissa777

• 1672
« Отговор #53 -: Април 03, 2010, 10:54:53 am »
Аз искам само набързо да ви кажа,
че преди години имах 2 камъка в бъбреците ( 6 и 8 мм ) .
Една жена билкарка ми каза да пия брош 6 месеца .
Пих чай от тази билка всеки ден в продължение на 6 месеца. След този период камъните ми бяха изчезнали без да усетя каквото и да било.

Нямам представа дали е съвместимо с бременност, но за мен когато стане въпрос за проблем с бъбреците отговорът е Брош.

Много хубав празник да изкарате!!!
*
« Отговор #54 -: Април 03, 2010, 12:15:53 pm »
Мерси момичета. До колкото знам, по време на бременност може само шипка и мента... та за сега ще си пия водичка и така. Дано другия път са по-добри изследванията!
Стела, ами то почти не останало!! Стискам палци всичко да е наред и да се гушкате с бебка!!
« Отговор #55 -: Април 03, 2010, 12:19:39 pm »
stella_k, не се притеснявай :)А защо 34-35 седмица ще вадят бебчето? Аз изпуснах, ама ми се вижда рано?
Дианка, не само вода, но следи и каква вода пиеш, че аз цяла ременноста си карам на Девин изворна и минерална, а се оказа, че те са високо алкални и помагат на камъните да се образуват. Сега съм на Хисар, Горна Баня и чат-пат изорната. И разбира се мноооого газирана минерална вода на Горна Баня.
Раиса, внимавай с билките, не пий нищо на своя глава.
[/url][/url]
« Отговор #56 -: Април 03, 2010, 13:38:20 pm »
Благодаря ви милички ами то при мен причини колкото искаш  :lol: -първо околоплодните води са ми много,аз и за това бях в болница да ме следят,второ плацента превия и диабет,абе както е трагнало дано накрая всичко е нормално,че вече изперквам тотално  :lol: Незнам ама и нервите ме тресат яко,вкъщи мъжо си го отнася най-много  :oops:
Тези дни чакаме от Англия поръчката за бебка и много се кефя най-накрая да си подредя стаята,а като стане готова ще ви я покажа  :D
*
« Отговор #57 -: Април 03, 2010, 13:50:40 pm »
Милички,желая ви весел празник!

*
« Отговор #58 -: Април 03, 2010, 15:40:43 pm »
Милички,желая ви весел празник!
благодаря!!
весел празник и от нас!
аз вече ометох половин козунак  :oops:
п.п. ами за водата - пия изворна витошка вода, от една чешма под Черни връх я наливаме. чат-пат ходим до Централна баня, а Горня баня само ако ми се наложи, купувам. демек има разнообразие :)
Стела, стискам палци да поседи възможно най-дълго в мама бебка!!
« Отговор #59 -: Април 03, 2010, 17:13:41 pm »
Момичета, Весели празници ви пожелавам. За мен утре ще е Най-великият ден, защото ще се срещна с нашата мечта. Живот и здраве утре вече ще сме с един член на семеството повече. Дано дъщеричката ми Мая се роди жива и здрава и след няколко дни ви се похваля с наша тема! Леки оставащи дни на всички, пазете се и бъдете здрави!  :D