Привет момичета,
Мънки много се радвам за ембриончетата, сигурно нямаш търпение да си ги прибереш на топличко като Сисето:)
Сисе, видях те в събота, беше като щастливо видение в лилава нощничка:) Шляпаше между стаите и ми стана неубобно да те притеснявам в такъв важен момент, но от влизането ти следях нещата. Постоянно влизаха и излизаха докторчета и сестри, докато не казаха че трансфера е минал:) А ако не се лъжа бъдещият татко беше с фланелка на калашников и нервно потропваше отвън:) Варвам в щастлият край за вас и ви стискам палци.
За мен беше тежък ден, който имам чуството че продължава и до момента...от въодушевление че съм все по-близо до моето бебче, се отдалечих сякаш на светлинни години от моята мечта...
След прегледа док. реши да направи сондажа, който беше неуспешен...ужасно съм разочарована. Отказахме се от процедурата, тъй като шансовете да върнем бебчета в матката бил твърде малък, за да продължим. Направо се върнах сякаш в момента, когато ми казаха че едиственият ми шанс е ин витро. Сега съм в начална позиция с хладилник, пълен с инжекции които не мога да използвам и план за втора цветна снимка на 17-ти май. Ако на някой му предстои процедура, нека да се свърже с мен на лични. Опитвам се да си мисля с надежда и позитивизъм, че нищо не е свършило и все още има шанс и за нас, но ми става все по-трудно.
Това е от мен засега. Прегръщам ви момичета и ви благодаря за подкрепата