Наистина не знам с какво да започна...
Момичета, много, много благодаря на всички, които мислиха за мен през най-тежките дни от живота ми и стискаха палци за бързото приключване на този много труден, мъчителен и болезнен период за мен. Не знаем колко мъка и болка можем да преживеем... но винаги се радваме и оценяваме искренната подкрепа
Много хубави новини намерих като се прибрах, които ме накараха да се усмихна с цялото си сърце - искам да пожелая лека и безпроблемна, прекрасна, пълноценна и изпълненана само с хубави и щастливи моменти бременност на
Раши,
Вивия,
Радето и
iced_lady. На
Моникс, всичко това, което й се случва в момента да е просто поредната нелепа лекарска грешка (макар да е недопустимо да има лекари, които да причиняват подобен ужас, страх и безсилие Неволно...) и тя да има щастието да изпита онези прекрасни трепети на бременността.
На
Недеж, да гледа смело напред и да не спира да вярва!
На
Маумунката също и да ми пише на скайпа... има много да ми разказва, макар и за съжаление да трябва да споделим една на друга мъката си
. Силно те прегръщам, приятелко!
Много неща сте иписали вчера и днес, този спор всеки път поражда много силни емоции и смислени, стойностни и искрени постове за живота. Уважавам мнението на всяка една от вас, но форума си има правила и ако не се стараем да ги спазваме, в целия форум ще настъпи пълен хаос и безредие.
Всяка монета има две страни, от която и да я погледнеш, тя все ще е ценна!
За това за пореден път призовавам да ценим и уважаваме чувствата на другите, а това може да стане само като се стремим да се придържаме към правилата!
Нека се стараем да съхраним тази уникална, приятелска, интимна, искрена и позитивна атмосфера, с която е изпълнена темата
, всички знаем коклко истински и реални приятелства намират своето начало точно тук!