Ей мушморанииииииии.Ама много сте сладки беееее.Ах как искам скоро всички да си изтипосаме големите пупанки таааам.И това ще стане. Искам и аз да се цопна в тези вирусчета дето хвърчат тук.
Аз пак съм за малко тук и много ми липсвате, но се радвам, че ви все още имам време да ви държа ПОД ОКО хихихихихихих.
Вивкаааааааааааааааааа, гоооооооляма да порастнеееееееш. хихихихихи Мила да си жива и здрава, и винаги усмихната- толкова е хубаво да се върви през живота с усмивка.Понякога дори и само напук да е пак е гот.
Целувам ви милички всичките и ще надниквам в снимките, ама не се скатавайте ей сладките.
Чао засега и стискайте палци всичко да е наред, че незнам от процедурите ли или от друго изпитвам страшно напрежение долу ниско.
Довечера ще питам доки
Галка, браво мила, няма Никито да ни се чувства самотна я . Лека и безпроблемна бременност, бъди горда с нея и се пази.
айдеееее пак съм изчез засега Успех на всички, които имат нужда от него, на ловуващите наистина приятен лов и на бременелките да идват да ръсят по-често.
Айде изчез съм пак. и много ви обичкаааааам.
Аааа забравих,
Снежи, няма как да спра да пиша- няма отърване от мен хахахахахах хихихи
Милиш, другият вариант нали знаеш какъв е- секс на екс и ....няма да изпуснете Ову-то .