Момичета,
Писах и в темата Честито, но наминавам да ви видя как сте. При мене раждането мина по напълно непредвидим начин. Както си спинках през нощта и нищо ми нямаше в 6ч. сутринта на 09 април ми се пукнаха водите и изтекоха в леглото. Много се притесних, защото видях, че са зелени, което знаете какво значи. Викнах на мъжо и той скочи, само се облякох, нямаше време ни за зъби, ни за нищо. Контракциите започнаха веднага след това и то на 3мин, а след това и на 2мин. За половин час стигнахме до болницата и вече бях с 8см. разкритие само за половин час. Виках колкото ми глас държи от болка, нямаше време за епидурална, направо ме вкараха в родилното и след 3 напъна Кевин се роди, напълно здрав. Добре не го родих в колата. Толква бързо не съм си и представяла че може да се случи. Много ме болеше, но добре че свърши бързо. Бебо беше 3600гр. и 53см. Това се случи на другия ден след като ми излезе запушалката.Това беше накратко моятат история.
Пожелавам ви момичета леко и безпроблемно раждане и Бог да е с вас.
Опитвам се да си променя подписа да махна бременната лентичка и да сложа бебо, но нещо не се получава.