Сол,извинявай не бях влизала няколко дни тук....ами аз години наред бях на противозачатъчни,защото гинеколога ми реши,че съм с поликистоза,после пък уж нямах овулация пих клостилбегит,не уцелихме момента,после започна да ми идва през 15 дни спрях всички лекарства и реших,че трябва да си сменя лекаря,но така изгубих 5год. После ми направиха лапароскопия и установиха,че са ми запушени тръбите,от там при д-р Владимиров директно стимулиран опит извадихме 15 зрели яйцеклетки,но за учудване се оплодиха само три,трансферирахме ги и нищо отрицателен тест,тогава се отказах,казах си не ми е писано имам си едно това ще е,е ама след две години реших,че няма да е така и не се върнах при Владимиров,а се насочих към Надежда,паднах се при д-р Персенска,първите два опита бяха на естествен цикъл неуспешни,ноември се стимулирахме,извадихме 19 яйцеклетки,замразихме 5,трансферирахме 2 имах биохимична бременост,обезверих се,бях ядосана на всички,консултирах се с Владимиров исках да се върна при него за ЗЕТ,той ме посъветва,че така само ще си изгубя ембрионите,защото те ползват различна среда от тази в Надежда,послушах го,междувременно настоях за ЦС и се оказа,че тръбите са проходими но сме с тератозооспермия,кариотип и на двамата нормален,но пък излязох положителна за ДНКтромбофилия и така на 01.03.отидох за ЗЕТ с идеята,че ако не стане,имам ембриони за още един опит и ако и тогава не стане се връщам при Владимиров...е,то пък взе,че стана
но ти с тези миоми и ендометриоза задължително си направи хистероскопия
според мен,даже докато си чакаш за Владимиров може да си я направиш при доц.Тюфекчиева в майчин дом в София успех и ако имаш нужда пиши ми и на лични