Рачо - здравей, до къде стигнахте с адашката? Ти се загуби и аз помислих, че сигурно успяхте, а ?
Не съм чула да е отпаднало възрастовото ограничение от 43г за ин-витро опити със стимулация в БГ. Нищо не направиха, говориха, говориха и пак в тия.
Аз се развълнувах от историята, която разказа приятелка в друг форум. С нейно разрешение ще я публикувам, за да събудим вярата си...поне на мен ми е нужно всекидневно.
*
А да ви разкажа и една друга история. На село баба имаше една черна котка, която беше доста стара вече, но никога не беше имала котета. А не беше кастрирана - ходеше СИ навън. Просто не можеше. Гледаше котетата на другите котки, абе много трогателно беше. Докато не роди 1 коте. Момичета, тази котка не се отделяше от него, влизаше в жесток бой с едно куче, дето нямаше лоши намерения, ама тя бранеше малкото. Ако не ѝ давахме храна, можеше и да не потърси. А малкото коте (женско, което е голяма котка сега, живее си при баба) буквално ѝ се качваше на главата. Влачеше я за опашката, когато си играеше и понеже беше малко и не можеше, тя ходеше назад, все едно че то е успяло, пък то как радваше колко е силно аххахах. Играе си например с някакъв орех, завира го някъде и не може да го стигне, мале тая котка седеше там в опити да му извади ореха, докато някой не ѝ помогнеше не преставаше да пробва! Малкото спи, а тя го мие по един час. Когато заспиваше (до него разбира се) птичка да зачурулика си отваряше очите, оглеждаше се за опасност и пак заспива. Абе такава грижа му удари! Защото това ѝ беше последният шанс, наистина си беше стара, даже не знам как успя... Та то порасна, ама тя пак не се отдели от нея, такава мила гледка бяха Love Та черната котка преди това беше доста апатична, явно е страдала, само малко коте ѝ привличаше вниманието, след като роди и малкото ѝ порасна достатъчно, за да е ясно, че всичко е наред, голямата котка се промени. Започна да си играе с него, постоянно идваше при нас, скачаше по мухите и баба ми беше казала, не знам дали е истина или за подсилване на историята, че за първи път е чула тази котка да мърка...
Много може да се научим от котките, въпреки възрастта си, ѝ се сбъдна най-голямата мечта, Ще кажат някои - да, да...котка и мечта, ама пред погледа ми се промени и единствено я занимаваха чуждите малки котета, така че... * ВЯРА!!!