0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на federeta
« Отговор #20 -: Април 21, 2010, 09:56:09 am »
Как ще е отрицателен, това си е ++++++++++

Ех, как обичам такива новини, БРАВО, БРАВО!
« Отговор #21 -: Април 21, 2010, 10:02:24 am »
Ей така ви иска-а-ам. Феди, Снежи е права - това си е направо за тихичко  :balk_87:честито-о-о-о. Ей, много се радвам  :cheerleader:!!!

« Отговор #22 -: Април 21, 2010, 10:10:29 am »
Снежи, Чоки, мерси милички, но е по-добре да не пържим рибата докато е още в морето  :D Все пак това е отрицателен тест. Утре или може би в други ден ще правя пак. Естествено ако дотогава нямям цикъл  :bighug:

*
« Отговор #23 -: Април 21, 2010, 10:14:17 am »
Теста не ти е отрицателен за около 14 ден след ову.Тази бледа черта си е положителен тест.Успех!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #24 -: Април 21, 2010, 10:41:32 am »
Стискам палци утре тест да е с още по-наситена втора черта.
Направи го сутрин рано с първа сутрешна урина
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #25 -: Април 21, 2010, 10:51:27 am »
Мерси Денис, така и правя, сутрин след температурата. Аз продължих да си меря температурата до сигнала и забелязвам нещо като трета фаза при мен. Това нормално ли е? И се чудех може ли това понижение на 12 ден от ЛФ да е имплантационен спад?

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #26 -: Април 21, 2010, 12:44:35 pm »
На 12 ден имплантацията вече е завършена / това е най-добрия вариянт, защото ако е по-късна може да има риск/ - но така се приема: от 7 до 10 ден след оплождане.
Графиката ти наистина става трифазна, но липсва това понижение, което момичетата наричат имплантационен спад / но не  и аз :)/ Причината за понижението на Бт е повишаване нивата на естрогените /а те понижават БТ/ Ако в даден момент на измерване /образно казано, защото не е точно така/ прогестерона е повече от естрогените - Бт ще е по-висока, ако беше обратното - повече естрогени, по-малко прогестерон - по-ниска
С нетърпение ще чакам утре резултата :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #27 -: Април 21, 2010, 13:03:47 pm »
Как ще е отрицателен, това си е ++++++++++

Ех, как обичам такива новини, БРАВО, БРАВО!
И аз съм на това мнение, браво миличка и дано утре или вдругиден да е още по-наситена 2-рата черта :D :D :D
« Отговор #28 -: Април 22, 2010, 10:15:10 am »
Мадами същата работа  8O Пак съвсем бледа втора черта. Този цикъл вече става много дълъг. Ако не е бременност колко дни може да ми е ЛФ тогава, защото това е вече 16 след ову?

*
« Отговор #29 -: Април 22, 2010, 10:40:03 am »
Абе миличка  :D щом има втора черта, няма значение колко е наситена или бледа - има си я , значи има и бременност  :D Ами тихичко честито и спокойно - направи кръвен тест, най-сигурно е и успех. Чакаме хубави новини :D
« Отговор #30 -: Април 22, 2010, 10:56:20 am »
Мерси Жени  :) Но не искам да се настройвам без причина, затова ще чакам още. Поне до неделя. Аз не съм в БГ и тук преди 6 седмица изобщо няма да ме прегледат, така че засега кръвният тест отпада. По-скоро си мисля ако до неделя положението е същото и теста в неделя е пак такъв да си купя друг, може тези нещо да не ми отчитат като хората. Но засега ще чакам.  :bighug:

*
« Отговор #31 -: Април 22, 2010, 11:28:31 am »
Миличка, извинявай забравих, че не си в БГ и там става по-трудно работата с кръвен тест. Ами да, най-добре е да си вземеш различен тест или 2 различни и да ги сравниш, поне това можеш
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #32 -: Април 23, 2010, 08:02:47 am »
Да допуснем, че сме сбъркали деня на О. и тя е била на 22 ден от МЦ /може и така да е - О. е до 48 час след пика на ЛХ/- днес ти е 16 ден след О.
Правилото е, че ако минат 16 дни и БТ е висока и няма М. може вече да се мисли, че е станало / но все още не е сигурно/ - когато тези дни станат 20 - сигурно е .
Стискам палци всичко да е наред.
Това са много тежки дни за теб - ни имай предвид, че точно в тези дни природата решава - довери и се и каквото и да стане приеми го.
Стискам палци и много силно се надявам да стане твоето чудо :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #33 -: Април 23, 2010, 08:45:10 am »
 :D :bighug: :bfp: :goodluck: :cloud9: :crossfingers: :babyflips:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #34 -: Април 23, 2010, 10:23:33 am »
Милички надежда има  :bighug: Температурата е висока и днес, но ще чакам сигурно до неделя за нов тест!

*
« Отговор #35 -: Април 23, 2010, 13:18:03 pm »
Аз ти казах и на лични, но и тука да кажа - бледа или не, 2ра има ли.... бременна си. :)Дано БТ се задържи висока още 9 месеца :)
« Отговор #36 -: Април 23, 2010, 14:19:28 pm »
Дано си права Чини  :) По всичко личи, че шансовете са големи. Но като имаш предвид, че това ми е първи месец на бебеправене изобщо и като гледам колко момичета опитват с години и колко е трудно понякога, някакси няма да повярвам докато не видя две еднакви по яркост черти върху теста. Докато чета из форума научих много наистина, но се нагледах и на много болка и разочарование, затова ми се иска да не форсирам излишно нещата  :) Когато, тогава!

*
« Отговор #37 -: Април 23, 2010, 17:42:31 pm »
Феди, вече са ти казали, ама и аз да затвърдя - има ли 2-ра чертичка колкото и бледа да е тя - бременна си!  :balk_16:
Друг е въпроса, както ти е казала Денис, че в момента действа правилото - всичко или нищо. Бъди много позитивна и да ни се похвалиш в неделя!!!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #38 -: Април 25, 2010, 00:48:06 am »
Феди, дано е станало твоето чудо! :bfp: Дръж ни в течение.  :grouphug2:

« Отговор #39 -: Април 25, 2010, 11:22:55 am »
Момичета смених теста! Тази сутрин видях много ярки  :bfp: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Все още съм в шок, ще пиша после  :bighug: