0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Късметлийска Априлска Темичка (19.04.-25.04.2010г.)
« Отговор #240 -: Април 24, 2010, 07:34:05 am »
Добро утро и от меннн  :D
 Май няма да има чудо сега,БТ падна баяя чакам лелището само се притеснявам че моя док днеска и утре нямало да работят пък ако дойде днеска или утре лелката кой ще ме прегледа да каже дали се почва стимулациятааа............оф се някакви притеснения и прочие ама така е  :wink:
 Цвете аз днеска ще се правя на пингвин  8) :lol: :lol: :lol:
 Лек ден милички и благодаря за подкрепата ви  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #241 -: Април 24, 2010, 07:52:11 am »
Добро утро и от мен.Цвете благодаря ти за трапезата,сядам с вас на кафенце.Пък аз вече почти 2 седм.се правя на пингвин и си продължавам :lol:.Да споделя и аз притесненията си,имам ПМС,много ми е притеснено.Както и да е ,желая приятна почивка в мъгливия ден.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #242 -: Април 24, 2010, 08:03:46 am »
Маринка, не се притеснявай, нали знаеш, че ПМС има и когато няма да дойде лелката, дано при теб да е така, сиииииилно ти го пожелавам.  :hug2:
« Отговор #243 -: Април 24, 2010, 08:36:21 am »
Маринка, аз имах ПМС след ову почти 3 седмици, а ето че не ми дойде...Стискам палци твоето ПМС да е ПБС  :pipy_longstocking:
*
« Отговор #244 -: Април 24, 2010, 09:13:04 am »
Добро утро, момичета,

Пак много ранобудни са ни поднесли кафенце и закуска, мерси :)

Марина, предстоят ти няколко ужасно напрегнати дни, знам, и сетивата ти са изострени, но точно така е, ПМС = ПБС, та даже и по-силни. Аз дето съм търпелива, ми се налагаше да пия хапове.
Така че, нека си ги има ПМС, и нека са знак, че някой се намества, където му е мястото - на топло при Мама  :crossfingers: preggo

Слънчев ден на всички   :grouphug:
*
« Отговор #245 -: Април 24, 2010, 09:19:37 am »
Добро утро мацки моето не е много добро ,но няма да ви се оплаквам да не ви развалям настроениетп !
Маринче знам че ти е напрегнато сега ,но както и ти знаеш пък и аз да ти кажа имах си всички симптоми да ми дойде лелката ,дори като видях двете чертички си продължи да ме боли корема все едно че ще ми дойде !
Така че това нее ориентир мила стискам палци да не дойде вещицата!

[/url]
*

Марина75

• 3039
« Отговор #246 -: Април 24, 2010, 09:51:23 am »
Дано да е така както казвате.Но въпреки всичко аз не смея да се самонавивам.Благодаря за подкрепата.Но стига сме се занимавали с мен,я кажете кой ще пуска в понеделник темата.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #247 -: Април 24, 2010, 10:00:20 am »
Хооооп, Добро утро и от мен!
Много сте ми ранобудни днеска, бреййй  :wink:
Цвете, Благодаря за трапезата, която си ни сервирала, и аз се присъединявам към компанията! :D
Маринка, дано да е ПБС, както са ти казали другите!
Вив, как си бе душо?
Маймунчее, стига се кахъри, деее, ще го измислиш като му дойде времето! :wink:

Все се надявам скоро всички в тази тема да са брменни, а по-късно и с дечица в ръце. И това ще стане. Обещавам !

Ей, това ще си го търся като наследство!  :D :D :D
Лек и усмихнат уикенд!
*
« Отговор #248 -: Април 24, 2010, 10:16:44 am »
Добро утро сладурки :D
Благодаря ви много за пожеланията за успех :grouphug:
С удоволствие приемам разкошната закуска на Цвети и сядам да хапна и пийна кафенце с вас в тоя прекрасен съботен ден

Маринче,не се вкарвай излишно в някакви филми,само да си товариш душичката :hug2:много скоро ще разбереш защо се чувстваш така и дано да е заради това :bfp: Стискам :crossfingers:
Мунче,докато я няма оная лелка винаги има надежда,а и ти вече си имаш план за действие,така че напред и успех миличка :bighug:
Оливия,много се радвам за теб и ти пожелавам успех във всяко едно начинание което ти предстои :D
Вивка как си скъпа,надявам се че всичко с бебо е ок,другото няма значение,не си го слагай на душичката :hug2: и се пази.

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО СЛЪНЧЕВ,ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ СЪБОТЕН ДЕН!

*
« Отговор #249 -: Април 24, 2010, 10:22:48 am »
Добро утро, сладурки  :sunshine:
Много ви благодаря на всички за милите пожелания! Дано ми се случат и дано се случват и на всички вас!!! :P
Да ви почерпя и с моята торта, заснета с новия ми фотоапарат - толкова се вълнувам, че мога пак да се отдам на тази страст  :balk_116:
Маринче, миличка още малко остана  :crossfingers: Дръж се в неутралните води на емоциите, но гледай да си по към положителния полюс :hug2:
Мънки, не се отказвай още :wink: Както има инциденти нагоре, така има и надолу, нека да видим утре как ще е :crossfingers: :crossfingers:
Джина, стискам ти палци за успешна процедура :crossfingers: :crossfingers: Ще надниквам в дневничето ти  :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #250 -: Април 24, 2010, 10:49:59 am »
Ох момичета ще ви се оплаквам ,че няма на кого пак вие ще сте ми подкрепата !
Генетичните ми изследвания показаха склонност към тромбофлибия и док ми назначи аспирин протект ,но аз нали имам кървящи капиляри в единия бронх и от аспринин протекта пак прокървиха
Тогава док реши да минем на инжекции фраксипарин защото имат по-малко странични ефекти ,но пак не става пак прокървиха
Сега двамата доктори (гинеколога и пулмолога )решиха да спрем инжекциите за малко и да заздравим капилярите ,но те си продължават да кървят
Страх ме е през това време да не стане нещо с бебо ,но какво да правим като двете лечения си пречат ,вече не знам към кого да се обърна за помощ може би ще потърся друг пулмолог в София обаче, защото тук в Стара Загора няма
Направо ще лудна
Простете ме че стана дълго и ви занимавам с моите неща но се чувствам безсилна дано Боже ми помогне !Дано ни запази нас със бебчо !
[/url]
*

Марина75

• 3039
« Отговор #251 -: Април 24, 2010, 10:53:57 am »
Вивка,съжалявам че преживяваш такива неща,дано се оправи всичко възможно най-скоро.Дано Бог е с теб и пази и бебчо.Не знам какво друго да ти кажа освен,че съм с теб.

*
« Отговор #252 -: Април 24, 2010, 10:56:05 am »
Вивче, не съм наясно с тези неща, но може би наистина второ мнение ще е от полза. А бебчо винаги ще мислиш, няма как... Дано всичко се нареди много скоро yahoo_17

Олив, така ги обичам тортите - колкото по-кафяви, толкова по-добре :lol: 
*
« Отговор #253 -: Април 24, 2010, 11:40:32 am »
Здравейте на всички.
Да честитя всичките събития на Оливия,дано все имаш повод за празник.
Вивкааа,изцяло разбирам притесненията ти,напълно основателни са,но дано се окажат напразни и всичко да се оправи и бебчо е добре.
Исе температурата не е толкова ниска,утре може пак да се вдигне.
Маринка не си внушавай симптоми,не е ли рано още?
За темата,утре вечер ,ако не ми се доспи рано ще се пробвам да я пусна,че за понеделник е абсурд,едвам се събуждам в 11 часа сега.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #254 -: Април 24, 2010, 12:20:40 pm »
Добър ден ,момичета!

Вивка ,дано всичко е наред до края!  :crossfingers:

Маринка, дано ПМС да се окажат  :bfp: :crossfingers: :bighug:

Исе, още има надежда.Айде няма ли да правиш тестче?

На мен днес ми е 45 ден и то 5 дни пия дуфастон и после ще чакам да ми дойде вещицата.Последния тест го правих преди 5-6 дни и беше --- , но пуста му надежда днес мисля да си взема още един и да го направя вечерта, въпреки че знам какъв ще е резултата.
07.10.2009
*
« Отговор #255 -: Април 24, 2010, 14:27:33 pm »
Пауър, ти Дуфастона за предизвикване на цикъл ли го пиеш? Пожелавам ти хич да не ти дойде  :) иначе и аз съм пила - 10 дни и после до 2-3 дни ми идвало.
Вивка, мисля, че трябва да дойдеш до София за консултация - не зная от къде си, но не може да те оставят така! Стискам палци!!
Днес май никой не е пръскал заразни вируси,а?  :lol:

:babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:

Маринка дано ПМС е знак за :bfp1:  :crossfingers: :crossfingers:
Маймунката, и на теб продължавам да стискам палци  :goodluck: :goodluck:
« Последна редакция: Април 24, 2010, 14:29:52 pm от dianka »
*
« Отговор #256 -: Април 24, 2010, 14:51:39 pm »
Виви отиди според мен и при друг пулмолог .Дано всичко е наред и да се пазите с бебока.На другите стискам палчета ,както винаги,а пък вие на мен и така докато трябва...Довечера гледайте В.Райкова ,ще има интервю с д-рСтаменовДи ,мерси за вирусчетата :bubblebath:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #257 -: Април 24, 2010, 17:41:26 pm »
Дианка,да в случая го пия за предизвикване на цикъла.Едва ли е станало нещо този месец, защото от няколко дни имам едно кафеникаво зацапване, което уж трябваше да спре от дуфастона, но още си продължава.Сигурно това зацапване после ще си премине направо в М.
07.10.2009
*
« Отговор #258 -: Април 24, 2010, 17:46:51 pm »
Вивка, стискам ти палци! Дано всичко да бъде наред!  osi_9

« Отговор #259 -: Април 24, 2010, 19:34:30 pm »
Вив желая скорошно решаване на проблема ти, отиди в София, там са специалистите! Аз днес съм го ударила на релакс и подремване  :balk_125:- много нерви ми се натрупаха тази седмица и имах нужда. Да ви напръскам за вечеря малко, че нещо си няма вируси днес  :green_dust_1: :pink_dust_1: