0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #380 -: Май 21, 2010, 10:51:48 am »
vesi, защо не звъннеш на спешния телефон, обясни какъв ти е проблема със сигурност ще те упътят какво да правиш, а за фонда не се притеснявай, удължават срока с три месеца, трябва само да подадеш молба става бързо и лесно.
Спокойно, не е приятно, но има изход от ситуацията.
« Отговор #381 -: Май 21, 2010, 11:02:37 am »
Обадих се преди малко за час за снимка и ми отговориха че няма да работят следващата седмица на 28 и 29-ти. Остава за следващия месец  :(
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #382 -: Май 21, 2010, 11:42:22 am »
е как така аз трябва точно на 28 да ми направят биопсия.никой от докторите ли няма да е в клиниката
« Отговор #383 -: Май 21, 2010, 12:23:36 pm »
На 28-ми имам час за блокаж, как така няма да работят?
« Отговор #384 -: Май 21, 2010, 14:06:34 pm »
anichka.bs, аз съм 7519. Малко след теб. Дано не чакаме много и скоро да сме пак на линия. И аз съм за втори опит. Казаха ми че, есента ще сме готови. Мисля, че номерата вървят бързичко. Надявам се към октомври да се класираме.

Ще почакаме, няма как, важно е крайния резултат :)
« Отговор #385 -: Май 21, 2010, 15:41:21 pm »
Привет момичета,
можете ли да ми кажете мобилния телефон на д-р Шефкедова?!!! Please
« Отговор #386 -: Май 21, 2010, 15:45:00 pm »
Абсолютно те разбирам, Веси! :( Много е трудно по телефона.
Пусни смс на директно на д-р Стаменов.
А може да опиташ и да говориш с д-р Шефкетова, тя е по-свободна.
Успех!
Друг вариянт според мен е някое момиче от форума ако ще ходи до клиниката тия дни да ти запише час на място. Дано да чете тук
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*
« Отговор #387 -: Май 21, 2010, 16:07:43 pm »
Здравейте!
Аз от вчера знам, че ще съм на дълъг протокол и трябва да отида за блокаж на 20ти ден. Доктора каза, че може и без час, а да отида на обяд, ще ми извадят досието и така няма нужда от час. А някой скоро беше писал, че инжекцията за блокажа може да се вземе и да ти я бие някой друг. Но всъщност си мисля, че все пак трябва преглед, ако не друго, да се потвърди, че няма задържан фоликул.

Аз обаче се питах дали има значение деня за блокажа, ако цикъла е по-кратък, както е при мен (26-27 дни).
А колко дни след това идва цикъла?

Може би има някъде назад в темата отговорите, но не мога да ги намеря.
Благодаря на всички, които пишат тук!

В допълнение, в тази клиника се започва стимулация на 2-5 ден от следващия цикъл или се пускат хормони за да се знае дали контрола от блокажа е достатачен?

« Последна редакция: Май 21, 2010, 18:05:16 pm от Rina74 »
*
« Отговор #388 -: Май 21, 2010, 16:08:12 pm »
Има ли тук момичета които да са в тежкия период на неизвестността/дългото чакане след ЕТ/? :wink:
« Отговор #389 -: Май 21, 2010, 16:37:56 pm »
здравейте,досега навсякъде прочетох как се стига до клиниката а сега искам да попитам момичета как мога да се върна от клиниката до централна автогара? С какво превозно средство и кой номер и къде точно е спирката? Предварително благодаря!

*
« Отговор #390 -: Май 21, 2010, 16:44:10 pm »
на излизане от клиниката тръгваш надясно по тротоара и вървиш, докато стогнеш подлеза на булевард България./от другата страна на булеварда се издига една висока сграда с надпис КРИТ на нея/ Слизаш в подлеза и търсиш изхода за спирката на трамвая посока център, има табелка на стеаната, на която пише "Център". Хващаш трамвай 7-ца и си на централна автогара  :wink:
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #391 -: Май 21, 2010, 17:23:19 pm »
/от другата страна на булеварда се издига една висока сграда с надпис КРИТ на нея/   :wink:

Вече пише HYPO, но всички я знаят като сградата на КРИТ. :D Иначе е необъркваема - голяма, черна, стъклена фасада.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #392 -: Май 21, 2010, 18:20:20 pm »
Аз ще предложа и друг вариант: На излизане от клиниката тръгваш наляво, пресичаш първата ул.Дойран това е някъде на 10м от клиниката и продължаваш направо,пресичаш Бъкстони продължавашдокато стигнеш Бул. Цар Борис или спирката Красно село.Оттам трамвай номер 4 на който последна спирка е точно пред ЖП гара и Центрлана автогара.Като разстояние от клиниката е около една спирка.По пътя се намира сладкарница Неделя.
« Отговор #393 -: Май 21, 2010, 21:47:06 pm »
Аз ще предложа и друг вариант: На излизане от клиниката тръгваш наляво, пресичаш първата ул.Дойран това е някъде на 10м от клиниката и продължаваш направо,пресичаш Бъкстони продължавашдокато стигнеш Бул. Цар Борис или спирката Красно село.Оттам трамвай номер 4 на който последна спирка е точно пред ЖП гара и Центрлана автогара.Като разстояние от клиниката е около една спирка.По пътя се намира сладкарница Неделя.

Това и аз не го разбрах, а съм родена, израснала и все още живея на 15 минути пеша от клиниката.

Сега проверих - има някакъв нов трамвай 4, на мястото на 19, който отива до гарата. Значи обяснението е почти така, като изключим Бъкстон (булевардът е в съвсем друга посока).
« Последна редакция: Май 21, 2010, 21:50:03 pm от lemon »
« Отговор #394 -: Май 21, 2010, 22:06:21 pm »
здравейте имам един въпрос аз не сам от София и искам да знам дали за стимулацията ще трябва да да се стои там ?
*
« Отговор #395 -: Май 21, 2010, 22:10:04 pm »
Lemon, момичето питаше за маршрут и аз реших да предложа вариант.Не споря за улици,на картата сега виждам че пише Кюстендил,вместо Бъкстон.Номер 4 трамвай го има от много години и е минавал в района , но неточно по този маршрут. Сега е много редовен на всеки 3-4 минути и върти ЖП гара - кв. Бъкстон/ ползвах него защото почти винаги е празен понеже това му е втора спирка/.
Иначе разстоянието като гледам по карта е почти еднакво и до бул.България, просто тя ще си прецени дали надясно или наляво да тръгне като излезе от клиниката. :wink:
« Отговор #396 -: Май 21, 2010, 22:24:16 pm »
Lemon, момичето питаше за маршрут и аз реших да предложа вариант.

mole, аз не споря с теб, само отбелязах, че дори за мен беше неразбираемо описанието ти. Просто не ми се иска някой да се загуби  :D

Колкото до историята на трамвай 4, преди вървеше на друго място, за този маршрут е "нов". По Цар Борис ІІІ, поне по моите спомени, са вървели 5, 13 и 19. 13 няма от много години...
« Отговор #397 -: Май 21, 2010, 22:55:59 pm »
Rina74, моят цикъл също е кратък-24-25 дни. Блокажа ми го сложиха на 21 ден и ми дойде около 27/28 ден, но това е много индивидуално. На някои момичета им закъснява доста. На мен ми следиха хормоните, за да се види дали е подтисната хипофизата, но аз бях в началото в клиниката в Тутракан, която работи съвместно с Надежда. От Надежда може да ти кажат друго. При мен стимулацията започна в средата на цикъла.

cvety85, по време на стимулацията задължително трябва да си там.
*
« Отговор #398 -: Май 22, 2010, 21:08:26 pm »
момичета току що говорих по телефона с д-р Персенска и на 28.05 тя ще е на работа.много ме зарадва това
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #399 -: Май 22, 2010, 22:06:26 pm »
Днес бях на преглед  -20 ден от цикъла ,като бях записана за  блокаж .

След разговор с д-р Перенска решихме да не стартирам сега ,а  да  направим биопсия /  с оглед на 3те ми неуспешни опита в друга клиника /.Това е единственото ,което не сме правилли  и се радвам ,че  ще  "отхвърлим"-определеноо така   ще съм по-спокоина.

Мъжът ми  очевидно се  бе  настроил ,че започваме и  навярно сега е останал разочарован и мърмори  "защо отлагаме  , нещата ще се проточат ..."

Обяснявам му ,че които бърза  ,бавно стига :wink:

Успокоите ме ,че съм взела  правилното решение .

Rina 74 ,писах ти на лични .