0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #780 -: Юни 22, 2010, 17:26:30 pm »
Силванче, по-лош от миналия пътли е SDI теста?
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #781 -: Юни 22, 2010, 17:55:35 pm »
Силванче, по-лош от миналия пътли е SDI теста?

Ох, да.На личния ще ти пиша.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #782 -: Юни 22, 2010, 19:11:50 pm »
Remi G.:Здр момичета, искам да попитам, защо при резултат 1.95 на кръвен тест (вчера на 17 ден след трансфера) - което значи, че няма бременност, докторите ме накараха да повторя теста утре.Дали има някаква надежда или просто да са сигурни! От вчера все за това се чудя!

- има случай на забременяване при тази стойност. Не прекъсвай лекарствата и повтори теста. Успех
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 19:14:50 pm от galia_77 »
« Отговор #783 -: Юни 22, 2010, 19:21:36 pm »
- има случай на забременяване при тази стойност. Не прекъсвай лекарствата и повтори теста. Успех

Благодаря мила.Те ме предупредиха и не съм ги спирала. Утре ще пиша!
« Отговор #784 -: Юни 22, 2010, 21:07:11 pm »
И при мен нещата не вървят особено добре.  :(В събота започнахме проследяване на фоликула с намерение да направим пункция на естествен цикъл. Уви от стойността на хормоните се разбра обаче че  фоликулът е празен, т. е. няма яйцеклетка. :balk_145:
Аз съм с 33-35 дневен цикъл, а пуснах хормони на 13-ти ден. Дали има някаква възможност яйцеклетката все още да не е достатъчно развита и затова да не се покачва стойността хормоните? И дали не трябва да се пусне изследване на по-късен ден от цикъла? Ужасно съм притеснена и объркана. Пак се почва чакане на следващия цикъл. :cry:
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #785 -: Юни 22, 2010, 21:24:34 pm »
Хормоните дават информация за Я като се гледа и големината на Фоликулите. Сигурно при теб е пораснал вече.
*
« Отговор #786 -: Юни 22, 2010, 21:56:15 pm »
Ето че и моята хистероскопия мина.Не беше толкова страшно и бяхте прави ,че ви пускат още следобяд.Записах си час за 12 юли и ми казаха,че сигурно ще ми дадат инжекция която предполагам е блокаж . Разбрах и ,и че стимулацията ми ще е септември,което ме кара да мисля че август няма да работят. А, бе хиляди въпроси имам ,че нищо не ми обясниха .
Дидомира защо ще ти дават инжекцията,ако е блокаж няма ли да ти го бият в клиниката,кога ще го поставяш за да започвате септември? И аз имам записан час за 14 юли за преглед,след което се надявам поне септември да започваме стимулация.
« Отговор #787 -: Юни 22, 2010, 22:10:29 pm »
Ето че и моята хистероскопия мина.Не беше толкова страшно и бяхте прави ,че ви пускат още следобяд.Записах си час за 12 юли и ми казаха,че сигурно ще ми дадат инжекция която предполагам е блокаж . Разбрах и ,и че стимулацията ми ще е септември,което ме кара да мисля че август няма да работят. А, бе хиляди въпроси имам ,че нищо не ми обясниха .
Дидомира защо ще ти дават инжекцията,ако е блокаж няма ли да ти го бият в клиниката,кога ще го поставяш за да започвате септември? И аз имам записан час за 14 юли за преглед,след което се надявам поне септември да започваме стимулация.
Можеби греша,но така разбрах.Сестрата ми каза да си запиша час около 9,10 и 11 . Естествено нямаше свободни и записах за 12. Незная защо така разбрах ,но може и да е имала предвид че с д.р Персенска ще обсъдим кога ще е блокажа .
« Отговор #788 -: Юни 23, 2010, 10:22:47 am »
semiramida, сори за фоликула които се е оказал празен. И аз бях с два задържани фоликула, като Е2 на 2-ри ден беше 91, а на 4-ти -223 и се оказа че имам супер яйцеклетка, която е оплодена вчера.
Вярвай, че ще успееш и то ще се случи!!!
« Отговор #789 -: Юни 23, 2010, 11:52:34 am »
Силванче и при нас този тест беше доста зле, но минахме към ИСКИ. Док каза, че в такива случаи няма сми от ПИД, тя е 1500лв, а ембриолозите знаят какво да изберат и как да изпипат нещата. Иначе едно лечение може да отнеме 5-6 месеца и пак да няма ефект.

Абе момичета какъв секс ви гони слес пункция. Борите се толкова години за бебе и не исля, че секса е най-важен в момента. Ще изтраете....Да не кажа, че при бременност може и 9 мес да не видите сеск. Я малко се стегнете!!!!

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #790 -: Юни 23, 2010, 13:06:16 pm »
въпросът ми е към тези от вас, на които им е изписан Достинекс след пункцията - до кога го пихте, при условие, че теста беше положителен? На мен ми е изписан всеки ден по 1т. и ми казаха до теста, а теста мина ама не ми го спряха  osi_10

« Отговор #791 -: Юни 23, 2010, 13:49:01 pm »
Здравейте момичета, вчера мина моя преглед и разговор с д-р Персенска след неуспешно ИКСИ. Говорихме за следващия път и тя иска да направя снимка. Това, което ме учуди е, че аз имам правено лапаро април 2009. Бях решила, че тогава всичко е изяснено. Уточнихме се снимката да е в началото на септември. Но тогава за мен ще е наистина много трудно да отсъствам. Не зная кога точно се прави такава снимка-в кой ден от цикъла, колко струва там? Имам и такъв въпрос-ако си я направя през лятото на друго място, дали тя ще я признае? Те работят съвместно с докторите от Тутракан, на които и аз съм пациент и си помислих, че бих могла лятото да направя симката и имунологичните изследвания и септември да отида с всички готово. Не се сетих да попитам д-р Персенска за това. Някой правил ли е така?
*
« Отговор #792 -: Юни 23, 2010, 14:01:53 pm »
maya_the_bee,
Снимката се прави в един от първите 5 чисти дни от цикъла.
Моят съвет: направи си снимката в Тутракан. Д-рите от "Надежда" ще ти я признаят после. Ако имаш право на избор - направи снимката с упойка. Не заради болката, а поради факта, че се случва да има спазъм, който да компрометира резултата. Точно заради такава снимка, правена в "Надежда" без упойка (която показа запушени тръби, едната от които в последствие се оказаха че е пропускала, но е имала хидросалпингс), аз изгубих повече от година, и междувременно имах 2 неуспешни опита.
Имунологията обаче те съветвам да я направиш в София, т.к. не се склонни да приемат резултати от друго място.
« Последна редакция: Юни 23, 2010, 14:03:54 pm от Liteto »
*

dragonfly_3

• *
  • 4
  • Ако живота беше лесен, нямаше да започва с плач...
« Отговор #793 -: Юни 23, 2010, 15:22:12 pm »
Здравейте всички! Извинявам се, че така нахълтвам в темата! Аз също съм пациентка на клиниката от съвсем скоро. Бих искала да ви помоля, ако някой може на лични да ми изпрати тел-а на д-р Персенска!  :oops: Ще ви бъда много благодарна!

« Отговор #794 -: Юни 23, 2010, 15:44:45 pm »
nikolina-pikolina, аз съм си стегната и без твойте съвети, но благодаря.
Ако е възможно и на мен да ми пуснете на лични тел. на д-р Персенска, благодаря предварително.
« Отговор #795 -: Юни 23, 2010, 16:00:47 pm »
lite, благодаря ти за отговора. И аз така мисля. Те в Тутракан най-вероятно не правят имунологични. Предполагам, че изпращат кръвта в София, пак в Надежда. За снимката ще говоря с док в Тутракан. Аз не съм от героите и ще искам упойка.
« Отговор #796 -: Юни 23, 2010, 16:05:03 pm »
Maya_the_bee,както знаеш и аз съм пациентка на докторите в Тутракан.Сигурна съм че няма да имаш проблем да направиш снимката там.Моята също е правена  там и без проблем я приеха в клиника Малинов.Двете клиники работят съвместно.Обаче  имонологичните изследвания стоят по друг начин-или ги пускаш в Малинов-или ти вземат кръв в Тутракан и ти я изпращат за изседване пак в Малинов.От друго място няма да ти ги признаят.Успех ти желая
*
« Отговор #797 -: Юни 23, 2010, 18:04:38 pm »
Здравейте момичета,
моят опит завърши днес с отрицателен резултат и сега мисля да си пусна документите по фонда за втори опит.Въпроса ми е дали мога да кандидатствам,защото имам замразени ембриони или първо трябва да ми върнат тях и тогава,дали ще ме одобрят,как мислите?
*
« Отговор #798 -: Юни 23, 2010, 18:22:21 pm »
въпросът ми е към тези от вас, на които им е изписан Достинекс след пункцията - до кога го пихте, при условие, че теста беше положителен? На мен ми е изписан всеки ден по 1т. и ми казаха до теста, а теста мина ама не ми го спряха  osi_10
                                                                           Предполагам,че ще ти го спрат постепенно.Назначават го по различен начин,в зависимост от това как е протекла стимулацията.Питай как ще го спираш и откога.Не го спирай на своя глава щом е положителен теста.Успех!           
*
« Отговор #799 -: Юни 23, 2010, 18:30:39 pm »
pavka мерси за отговора, да разбира се, ще питам, аз тук във форума доста се порових и в общи линии разбрах, че наистина е индивидуално това със спирането.