Смятам че вече няма никакво значение -аз проведох лечението което мойта АГ ми назначи -Нистатин 5дни *2,Гинодактарин 3*1 вагинално вечер,за мъжа ми Ломексин 1бр. еднократно,след МЦ на чист ден Ломексин 600мг. еднократно и Дифлукан 150мг.вагинално една глобула.Последните предстои да ги изпълня след края на МЦ.Що се отнася до това док ,според мен трябваше да ми каже на кой номер да позвъня за последващо лечение или поне да ме уведоми как продължаваме по нататък ,а не да ми каже запиши си час между 10-14 ден на МЦ и ще се видим и толкоз.Аз като нов пациент чакал година и половина за първичен преглед,ненаясно с това как се процедира в клиниката,разбирам едва сега че не съм постъпила правилно.Ако ми беше казано нямаше да ходя при мойта АГ,а щях да направя това което док ми каже ,но в случая не стана така.Между другото тогава док каза че ако много настоявам можеше да започна процедурата,но за по-сигурно искаше още един преглед.Когато ходих за първоначален преглед представих всички изледвания които имахме до момента док ги прие всички вкл. и цв. снимка ,която не е правена в клиниката а на друго място и тогава ни каза че сме готови да започнем и си записах час за 23.06 ,когато ми се падаше 21 ден от цикъла и трябваше да ми сложат блокажа,бяхме си уредили отпуските с мъжа ми ,защото работим в една и съща фирма и е трудно и двамата да излезем по едно и също време ,но плановете ни тотално се объркаха.Незнам защо тогава док беше категоричен че почваме,дали това че сме с мъжки фактор и никакви проблеми при мен,имам едно дете на 13г.от предишен брак заченато нормално.Но последния път док не беше сигурен за протокола дали съм за дълъг или за къс.
Та сега след като всичко съм объркала ,сигурно док ще ми се скара за лечението ,което съм провела ,но какво да направя като не съм знаела.Сега да ви питам -Има ли вариант като отида на 14.07 да си взема блокиращата инжекция ако съм по дълъг протокол и към 20-22.08 да ми я поставят в моя град и да започна процедурата в началото на септември ,когато док прецени.?