0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
И Мими е една прекрасна бандитка :)  :grouphug2: и в момента се държи изключително делово :)
*
Страхотно предаване!
Благодаря ви, че ви има!
Живи и здрави да сте Евро!
А малката е голяма сладурана :D  :bighug:
И този път си поплаках...Браво Евро, чудесно се представихте! Целувки на сладката Мими!
Моля се по-скоро да гледам още едно щастливо продължение - това на Миси!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Прекрасно семейство,малката е истинска принцеса.Определено ме накараха да повярвам в успеха.Ние започнахме 9-та год.борба и гледайки Евро,съпруга й и дъщеричката им се изпълних с нови сили и вяра.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
И аз си поплаках - от радост, от мъка през какво са преминали евро и съпруга и, от възхищение към д-р Стаменов. Дано и Радина скоро има своята мечтана рожба.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Има ли запис?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
За съжаление линкът към първия филм не ми се отваря. Със сигурност съм го гледала, но ми се искаше да си го припомня. И до ден днешен, обаче, си спомням мъката в очите на Евро тогава. И тогава и сега плаках..но този път от щастие!
Евро, да ви е жива и здрава прекрасната Мария и отсега нататък очите ви да "греят" по този прекрасен начин както в предаването! :D
Миси, късмет на теб! Нека следващия епизод разказва за вашия успех, защото чудесата се случват на тези, които вярват в тях!!!
*
Евро, бяхте прекрасни.:))
Възхищавам се на хора като вас- борбени и истински.
Целувки на Мими! :bighug:

Евро,страхотни бяхте!Гушкам те много !
*
Ели, страхотна е Мария :) Хубаво предаване се получи!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=11345
Ето нашите смели момичета :) Целувам ви!

Очаквам следващо продължение възможно най-скоро!
« Последна редакция: Април 27, 2010, 19:54:40 pm от cygnus »
*
И аз едва прибрала се от работа и бързам да гледам записа на предаването.  :wink: :lol: Ели, страхотни сте и тримата! Браво! Чудесно представяне! А ти изглеждаш невероятно! Просто сияеш! Дано и останалите участници в сегашното предаване, в предишния филм и всички други момичета в най-скоро време да изглеждат поне толкова щастливи, колкото и ти!  :bighug:

Дано блясъкът в очите на Евро и сбъднатата мечта в лицето на дъщеричката и Мими да даде кураж и смисъл да продължават борбата на многото момичета с неуспешни опити и на тези, които сега започват битката. Дано много скоро има продължение с герои Миси и Николай, и техните дечица! Беше много вълнуващо, плаках преживявайки с Елка и минавайки отново своите драми през годините. Беше чудесно предаване! Бъдете здрави, Евро, и отново да изпитате такова щастие!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Бяхте прекрасни! И двете предавания ме развълнуваха страшно много! :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Аз чак снощи като се прибрах ,успях да  гледам записа.

Едва ли мога да опиша  емоциите ,които ме връхлетяха .И   се разплаках , и се развълнувах ...

Страхотни бяхте ! :balk_47:

Чух думите  " с това лягам ,с това ставам "  и осъзнах ,че и при мен  е така.
« Последна редакция: Април 28, 2010, 10:19:37 am от nimika »

*
Гледах и аз записа.Много ми хареса.Евро страхотни сте само рок  :wink:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Една голяма :bighug: за трима ви!

Belissima :flower: Евро , страхотна прическа!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Страхотни са!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Ох аз каквато съм ревлива...наводних офиса.
( но не успях да намеря линк към "Денят е прекрасен"  osi_1

:bighug:
« Последна редакция: Май 05, 2010, 16:54:49 pm от Raissa777 »