И мен ме оращат на това изследване...
Хормоните ми не са се подобрили изобщо, качвам бързо кг и ендокриноложката ( Д-р Тодорова ) май се стресна нещо...
Каза да пазя диета - без сладко и с малко въглехдрати, само във вид на черен хляб, картофи и ориз...Сладкото не ми е проблем, нямам никакъв афинитет към него, но тестените изделия ще ми липсват.Също да пия само вода
, може фреш, но не повече от 1 на ден.
И трябва да отида на това изследване с глюкозата.Написа ми коя седмица, но изобщо не съм гледала подробно какво ми написа, защото имам доста време Написа ми рецепта !!! за тази глюкоза - трябва да си я вземеш от аптеката и да си я носиш там. Също ми даде кординати на лекарка, която работи по някаква програма и било безплатно. Не ми се вярва изобщо нищо да не се плаща, но знам ли!
Идеята ми е, ако някой се интересува по-подробно да си взема утре писанията и да видя какво точно ми е написала.
Въпросче
- дойде ми машинката за слушане на бебка. ( май я наричате Доплер...) Но аз нищо не чувам, та си мисля - явно трябва да напредне бременността. От кой месец започва да се чува ?
Сънувам страяни щуротии ей!
О да, днес в пощата ми объркаха колета. И аз нали се вълнувам, веднага като излязох навън отворих кутията да видя уредчето, без изобщо да погледна за кого е пакета. Гледам вътре торба, на английски пише "подаръци за бебе". Викам си, тоз пък как се постарал...а то какво било! Отварям вътре и някакви нещица за бебче. Розовки имаше...не съм ги гледала подробно, но все пак погледнах малко
Имаше някакви лигавничета, други разни работи и едни супер малки крокс сандалки...явно за съвсем малко бебче бяха подаръците. Веднага се върнах в пощата и казвам, сори че отворих пакета, не видях че е грешно името...не е моя колет.
Жената от пощата се притесни и ме пита - ама вие нали нищо не сте взели от колета??? и 3 пъти го премери колко грама е...
аз така се изненадах! последното което би ми минало през акъла е да открадна чужди бебешки дрешки.