Карамелче, радвам се, че всичко е наред и не е изтичане на води твоя случай. Жаси, тя оная "овца" не само че ми ги наговори такива, ами и на моето упорито показване, че не ща да чувам подобни неща(като с ръце си запушвах ушите демонстрирайки и), тя продължаваше да бълва неспирно. Аз тогава бях писала тук, оплаквах ви се от нея, тя ми беше взела и пари за ехографа (като на мен с рискова бременност ми се полагат повече прегледи) и аз бях тогава много възмутена. Но ми мина, сега съм при друга лекарка на ЖК, дори одеве ходих да ме види и съм много щастлива- нали съм на лежане вече 10- ина дни заради много ниско стоящото бебе, едното само,, което ми подпира на серклажа- вижда се, че се е вдигнало нагоре и всичко е спокойно. Аз си усещах, че нещата се нормализират, но друго е да видиш на монитора действителното разположение на бебоците. А тази лекарка, новата, дори ми казва да ходя по- често на прегледи, при това в частния и кабинет, за да не чакам в поликлиниката с останалите бременни, без да плащам нищо.