0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: последна априлска тема на бременните -58
« Отговор #60 -: Април 27, 2010, 16:13:29 pm »
Обаче през цялото време е имало изтичане нали, аз така те разбрах, че да не се вкарам и аз в някой филм. Това се припокрива с мнението на доктора.
« Отговор #61 -: Април 27, 2010, 16:33:26 pm »
Да, през цялото време имаще изпичане. Малко по-малко. Системите временно възстановяваха водите. Но на 8.09 докато пишках усетих как всичко изтече.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #62 -: Април 27, 2010, 16:39:23 pm »
Милата Николинка, много ми е мъчно за теб. Като те чета сега и сърцето ме боли, душичка!  :bighug:

« Отговор #63 -: Април 27, 2010, 18:13:21 pm »
Току-що  се връщам от прегледа, д-рката каза че всичко е наред. Има достатъчно околоплодна течност и шийката е добре. Каза, че най-вероятно секрета се е втечнил от глобулите за гъбичките. Бях си сложила и салфетка, ако пак нещо изтече, поляха я с някакъв реактив и показа че не е околоплодна вода. Настоях за микробиология, в петък ще е готов резултата.
Ами засега това е, малко по-спокойна съм вече.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #64 -: Април 27, 2010, 19:04:50 pm »
Kremkaramel , радвадвам се, че няма проблем с водите. Сега поне можеш да си отдъхнеш, че мога да си представя какво напрежение е това.
Дано до края да нямаш повече подобни емоции.

Б.

« Отговор #65 -: Април 27, 2010, 19:50:56 pm »
Карамелче, радвам се, че всичко е наред и не е изтичане на води твоя случай. Жаси, тя оная "овца" не само че ми ги наговори такива, ами и на моето упорито показване, че не ща да чувам подобни неща(като с ръце си запушвах ушите демонстрирайки и), тя продължаваше да бълва неспирно. Аз тогава бях писала тук, оплаквах ви се от нея, тя ми беше взела и пари за ехографа (като на мен с рискова бременност ми се полагат повече прегледи) и аз бях тогава много възмутена. Но ми мина, сега съм при друга лекарка на ЖК, дори одеве ходих да ме види и съм много щастлива- нали съм на лежане вече 10- ина дни заради много ниско стоящото бебе, едното само,, което ми подпира на серклажа- вижда се, че се е вдигнало нагоре и всичко е спокойно. Аз си усещах, че нещата се нормализират, но друго е да видиш на монитора действителното разположение на бебоците. А тази лекарка, новата, дори ми казва да ходя по- често на прегледи, при това в частния и кабинет, за да не чакам в поликлиниката с останалите бременни, без да плащам нищо. 
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #66 -: Април 27, 2010, 20:15:34 pm »
mari-al как се казва лекарката, от къде е ? Рядко има доволни от лекари, затова като има доволни напиши как се казва :) Може да насочиш някое момиче, което само чете, но не пише.
[/url][/url]
*
« Отговор #67 -: Април 27, 2010, 22:22:54 pm »
Еха, сигурно от няколко месеца не съм влизала тук. Много неща са се случили в мое отсъствие. Честито на всички нови попълнения, както и на мамите, които вече имат бебета!
Аз съм вече на финалната права (с Жасмин Вени сме заедно в една друга отчетна тема  :wink: ) Хайде да идва вече и нашия ред, че не се търпи накрая  :oops:

Красита, тъкмо вчера те мислех и проверявах докъде си стиганала.  :D
Желая ти леки финални метри и здраво бебче на финала!  yahoo_17

Хубави пролетни дни на всички ви желая, момичета!
На наближилите - незабравима среща с малките им съкровища, а на всички други леко бременеене!  :flower:
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #68 -: Април 27, 2010, 22:44:46 pm »
Здравейте, здравейте! Помните ли ме още!? Определено не съм от най-редовните тук, пък и малко проблеми имах...Тъкмо отминаха неразположенията на първия триместър и започнах с коремни болки и контракции...Та  идвам от болницата, където се наложи да полежа за няколко дни на системи...Ох, нагледах са на страхотии и съвсем се подтиснах! :( Дано всичко е наред, дано!
Гледам, посали сте за изтичането на околоплодните води! На мен до скоро така ми премокряше постоянно и все се боях да не са води...Уж сега като ме изписваха казаха, че водите са в норма, дано да е така! Тове е един от най-големите ми страхове....
Моят хемоглобин преди да вляза в болницата беше 130, а на изписването 100, някой от двата резултата не е верен, ама кой незнам....Е, все пак пия и тотхема, абе пия какво ли не вече....
На всички пожелавам да стискат здраво кълките до последно и да са здрави и бодри!!!! :D
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*
« Отговор #69 -: Април 27, 2010, 23:19:46 pm »
Здравейте,много се радвам,че се включих и аз в тази тема най-накрая,най-вълнуващата и прекрасната е.
Благодаря на всички ви за приветствията,чета ви постоянно,но още нямам какво особено да пиша и споделям,но съм тук.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #70 -: Април 28, 2010, 09:03:16 am »
Добро утро, колкото може да е   :balk_136: като си недоспал........и натъртен.
Моят синковец е решил в оставащото време явно да ми разкаже играта. Вчера цял ден не спря да ме боли все едно е напречно и ме разтяга в двете страни - хоризонтално.
Аз опипвах, опипвах........и най-накрая до десния кокал на таза напипах причинителя (не знам глава ли, крак ли лакът ли напипах), който обаче изобщо не се и впечатлява от моите побутвания да се мръдне от там.   :lol:  Днес направо съм като натъртена от ритници ли, от главички ли.... от какво ли ......   osi_15 Хайде дано днес да е по-благосклонен и да не тормози толкова майка си.
Пожелавам ви на вас прекрасен ден и дано да нямаме много неразположения  :bighug:
« Последна редакция: Април 28, 2010, 09:27:49 am от anizi »
« Отговор #71 -: Април 28, 2010, 09:20:44 am »
anizi, ожалих те! Да не говорим, какво шубе ме хваща - моят така подскача в корема ми сутрин и вечер, че ми настръхва косата какво ще е в следващите седмици, като попорасне. Засега, като се заклещи някъде и ме боли, го оправям с разходка и 1-2 леки подскока, ама не знам като стане по-голям, дали ще ми се получава... А и наблюдавам една зависимост - колкото е кротко бебето в корема, толкова е кротко и като се роди. Ако наистина има такова нещо, бедна ми е фантазията какъв дивак ще ни се пръкне ;) Да са живи и здрави само, и ние покрай тях! Весел слънчев ден ви желая!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #72 -: Април 28, 2010, 09:32:44 am »
Anizi, cambozzola, харесайте си някоя песен и я пускайте често. Моето мило бебче като заставаше напречно и ме опъваше отвсякъде му пусках Пролет от 4те сезона на Вивалди. Като я чуеше и се преместваше. После научи, че мама хитрува и започнах да му пускам по-комерсиални неща - Тиесто, Ина и сега го обучавам да заспива на Тиесто :)Та на по-комерсиалните реагира с буйно движение и си променя позата :)Важи и когато искам да го усетя :lol:
[/url][/url]
« Отговор #73 -: Април 28, 2010, 09:41:51 am »
alimania, дано това е единствения ти престой в болница до раждането! Не се шашкай много, много от това , на което си се нагледала, карай по- спокойно в емоционален аспект и нещата ще са си наред. Anizi, имала си среднощни преживелици, ха дано те посъжали малко твоя синковец! Не мога да си представя моите ако решат да заклещват крайници в различни части на коремната ми област едновременно, какво ще бъде, но и това е наред да се случва. Те с всеки изминал ден по- силно се усещат и по- яки стават. Дори вчера като си легнах момата реши да ми бърка надолу към серклажа и усещах нещо между пощипване, почесване и парене в този момент. Сигурна съм, че беше от нея, а не някакъв вид контракция- не болеше изобщо, не се втвърдяваше и пристягаше като при контракции. Абе изобщо- шоуто започва. Жаси, незнам колко ще помогна на някое момиче- аз съм от Айтос, съответно и лекарката е в моя град, а тук в момента друго момиче от Айтос не пише (освен Бубето, но тя нещо с нета или компютъра имаше проблеми от доста време), но да кажа- д-р Станка Илиева се казва лекарката.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #74 -: Април 28, 2010, 09:43:15 am »
Здравейте! Теста дали течението е води може да се направи и с обикновен йод - както е казала Николина, ако са води - става зелено  :?
cambozzola, аз пък знам друга зависимост - по което време на денонощието дивее в тубмака, по това ще дивее и като излезе от него  :lol: при нас така и стана - сутрин и вечер първите месеци беше лудница (изключвам периода на коликите, тогава имаше дни в които за 48 часа ми се събираха 3-4 часа сън  :x ). Но след 3 месец се поуспокои.
Гледам за музика пишете, аз още съм много голяма чуденка дали да водя нашето бебе на концерта на AC/DC... така ми се ходи,билетите ни са подарък, но май ще пусна само таткото с компанията ни диваци. И без това само им се дразня като пият бира край мене  :lol:
« Отговор #75 -: Април 28, 2010, 10:10:37 am »
dianka, от твоите уста - в Божиите уши! Засега по нормални времена дивее - сутрин към 8:30-9 и после вечерта пак към 9-9:30 е пикът. През нощта си спи спокойно... Ако е така и като се роди, цена няма да има хихихи.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #76 -: Април 28, 2010, 14:00:18 pm »
Преди малко намерих техниките за обръщане на бебето и изпълних едната. След малко мисля да повторя. Някой пробвал ли ги е? Аз този мъник трябва да го размърдам някак си, защото с музика не става, а яко ме е подпрял!
« Отговор #77 -: Април 28, 2010, 15:25:44 pm »
Привет и от мен.Днес бях на първата ЖК,мерене, изследвания и т.н.Бебчо е цели 4.36 см, сърчицето тупка, размърда се по едно време та док. каза че е вирнало краката. Засега всичко е наред. Ще видим по-нататък, аз вече бях притеснена че освен усещането за разпъване, нямам други признаци.Успешен ден на всички.
Ники, добре дошла и в тази тема!
« Отговор #78 -: Април 28, 2010, 17:19:33 pm »
... аз пък знам друга зависимост - по което време на денонощието дивее в тубмака, по това ще дивее и като излезе от него  :lol

Не думай! :D :D :D  Нашата мома започва да играе дайчовото след 12 вечерта!  :D :D :D Ако е така и като се роди, ще вампирясаме с мъжа ми. Но каквото - такова, жива и здрава да се роди само.
Аз днес правих теста за гестационния диабет, всичко е наред. Обаче капнах от умора, докато го направя. Д-рката беше подчертала четирикратен, та ходих 4 пъти на всеки час да ми взимат кръв.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #79 -: Април 28, 2010, 17:51:15 pm »
Кремче и аз снощи след баня имах някакво изтичане та си изкарах акъла, ама сега няма нищо слава богу. Да те питам нещо, този тест който са ти правили за гестационен диабет предварително ли ти бяха казали за него или като отиде ти сервираха, защото на мен пак не са ми дали никакви бележки за изследвания и не знам какво да очаквам. Миналия път ми се накараха, че не съм дала кръв, а не ми бяха дали пак бележки та после ми се извиняваха. Утре съм на Ж.К. та за всеки случай ще ида гладна и жадна да не оцацаме пак нещо.