0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Априлско-майска седмица 26.04.10 г. - 02.05.10 г.
« Отговор #20 -: Април 30, 2010, 10:21:42 am »
Добро утро!
И днес да се запиша, че наистина ми става мъчно като гледам, че е петък, а още темата е на първата си страничка.  :( А историята помни седмични теми с 15-16 страници седмично.  :)

Душе, дано ти се размине и да не се наложи да пазиш леглото през уикенда. Едно приятно и релаксиращо изкарване ти пожелавам на село през уикенда.

На Флората съм ходила като дете и имам много добри спомени от тогава. И от години се каним да ходим, ама все нещо излиза и я пропускаме. Надявам се утре вече да я отразим и да остана доволна и от утрешното ни посещение. :D

Хубав и емоционален уикенд ви пожелавам!

П.С. Аууу, ще си имаме и втора страничка на седмичната!  :cheerleader:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #21 -: Април 30, 2010, 10:31:56 am »
Добро утро и от мен :)
Ами защо темичката не стане месечна? Така и така едва-едва се запълват 2-3 странички.  :P
Хубав ден от мен и весел уикенд :) Аз още не съм решила какво да правя събота и неделя, но в най-лошия случай, ще си чета книжки  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #22 -: Април 30, 2010, 15:58:33 pm »
Ехааа, то следобед станало, а ние не сме си пили кафенцето!!! :?
Гардже, май, май така трябва да стане! :?
Да ви сервирам масата, а кой каквото предпочита да заповяда:

Приятна вечер от мен!
*
« Отговор #23 -: Април 30, 2010, 17:08:58 pm »
Здравейте!
Унилото настроение след неуспеха си замина, вече пет пари не давам, и дори се подстригах за разнообразие - това поне помага безотказно. Днес на път за работа си карам покрай гробищата, и за пореден път си казах, че всичко е добре докато не стигне човек дотам.

Идните два дни ми предстоят смели дела. Ще гледаме "Аватар" на домашно кино с приятели, екскурзия с колело край реката, панаир в едно съседно градче... Времето обещава да е разкошно, над 30 градуса. Дано и при вас да грее слънцето.

Душе, дано се закрепиш здрава и бодра за почивните дни.

Какво е това Флора?
*

crow

• 2670
« Отговор #24 -: Април 30, 2010, 18:48:21 pm »
Да и аз искам да знам какво е "Флора". Май било някакъв празник на цветята в Бургас... Дано ме поправи някой и да ни разясни, че ако е нещо интересно да се мятаме уикенда за Бургас.
Хубав уикенд на всички.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #25 -: Април 30, 2010, 20:26:34 pm »
Привет, момичета!  :lol: Едва избутах днес на работа. :( Цял ден колдрекс, сега си купих тайлор и почвом и него, та да видим до къде ще я докараме.  :(
"Флора" е традиционен празник на цветята в Бургас. Прави се около края на април и началото на май. Общо взето е изложба на цветя от различни производители. Продават се и всякакви цветя, препарати, семена, има сергии за рекламна дейност на много фирми. Тази година е от 28.04 до 05.05.10 г. Намира се в морската градина. Въпреки, че не е вече толкова атрактивна, както в миналото, флората си е символ на града и се радва на популярност. В миналото шатрите с цветя не можехме с дни да разгледаме, а сега са едва 2-3, но цветята са прекрасни и зареждат с много настроение и положителни мисли. Ето тук има нещо повече, а предполагам и в сайта на общината. http://zeleno.bg/bg/news/83-flora-burgas-2010.html
Айде, мацки, аз отивам да сърбам супичка. Ясно е, че май утре ще пазя леглото. Дано поне в неделя съм добре вече. Желая ви приятна петъчна вечер и прекрасен уикенд!

*

crow

• 2670
« Отговор #26 -: Април 30, 2010, 21:27:50 pm »
Душе, оправяй се бързо !
Благодаря за разяснението за този празник. Звучи интригуващо.
*
« Отговор #27 -: Април 30, 2010, 21:29:21 pm »
Душе, хапвай супичката и беж под завивките!
Скорошно оздравяване!
Този празник, наистина ще е готин!
*
« Отговор #28 -: Април 30, 2010, 23:52:42 pm »
На подобна изложба гледах преди години орхидеи-медалистки. Големи красоти имаше. Добре звучи това за цветята, да се купи нещо от изложеното, ако човек има парче земя или тераса да си бодне нещо да расте.

Аз не съм градинарка, най-големите ми успехи са урожай от  копър, босилек и розмарин от саксии - нали е за ядене, мотивирана бях.

Добре да си починете утре и другиден.
*
« Отговор #29 -: Май 01, 2010, 01:03:46 am »
Преди години бях луда цветарка и задължително всяка година си купувах и нещо за спомен от изложбата. От няколко години съм занемарила цветята си както в къщи, така и в градината, даже доста уморих тая зима. Така, че този път нищо не си купих.  :(
Благодарности, за пожеланията, момичета! До сега лежах, сега станах за поредната доза прахчета, малко по-добре се чувствам уж.  :wink: Ще се оправим, няма къде да отидем! :wink: :lol: Хубава нощ!

*
« Отговор #30 -: Май 01, 2010, 09:31:56 am »
Добро утро!  :lol: Честит празник на труда!  :lol:
Навън е прекрасно слънчице и е само за разходки!  :lol:
Ама аз, като работен човек, съм обещала днес да сменя сестра си на работа
и след малко заминавам натам!  :(
А утре, ако съм добре и е все такова слънчице - тогава - на село!  :wink: :lol:
Хайде, днес, кафето, чая и закуската ще са от мен!  :lol:

*
« Отговор #31 -: Май 01, 2010, 09:40:04 am »
Ехаа, Душе, страхотна си!
Благодаря за трапезата, ще си взема по-малко от всичко, че да не си го лепна на д-то  :D
Охоо, забравих да поздравя - Добро ви утро!
Душе, радвам се, че си се пооправила! :D
А за цветята, то и аз моите нещо в последно време не им обръщам внимание - изкарах ги на терасата и от време на време, като опъна маркуча си ги поливам!  :D
Обичам ги, но не се занимавам кой знае колко с тях!
Цигу, супер са ти зелениите, то и аз ги обичам, ама не съм се сетила да ги гледам в саксии - купувам си ги от пазара! :D
При нас времето също е слънчево! :D
Приятен ден, милички!
*

crow

• 2670
« Отговор #32 -: Май 01, 2010, 11:01:47 am »
Ох, какви са тези вкусни мекички бееее ....  :x :x :x
Иска-а-а-а-м !

:)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #33 -: Май 02, 2010, 18:30:06 pm »
            :D Добър вечер и от нас!
     Е,поне да хванем последният влак,преди да закриете темата. :wink:
  Душе ,добре си поддържала добрата атмосфера.
 И на финала ,хубава вечер на всички!
  :balk_602:
*
« Отговор #34 -: Май 02, 2010, 20:59:10 pm »
Ехооооооо, къде сте?  :lol: Приветче!  :lol:  Познайте кой е?  :lol:
Шегичка!  :D Аз, кой друг?  :lol: Предупреждавам да не ме оставите пак да пускам седмичната тема!  :wink: Аз току-що се приземих благополучно след днешния слънчев ден на село!  :lol: Разходихме се, хапнахме, копнахме - от всичко по малко.  :lol:
Желая ви приятна вечер и успешна следваща седмица!  :wink: :lol: