Привет Лан,
сега поред на въпросите ти. Нося чашка Б, подгръдна обиколка 70, но чашката я запълвам с подплънки, мисля, че реално съм - А. Като слагам възнамерявам да е най-малкото възможно количество - по 300куб.
За приятелката ми, нейните са по 350, но тя е по-високичка от мен, няма никакви видими белези, правила ги е при проф.Бояджиев. Много е доволна. Като си говорих с нея, че мисля, евентуално да си сложа и аз след като родя, се смяхме, защото както сме си проблемно забременяващи, мога да откарам така и до 40-така, пък после къде тепърва да слагам.Но аз на този етап категорично съм пас, пък и не мога да дам такава сума точно сега (3200евро). Мога да кажа, че без сутиен, изглеждат страхотно в дреха.
А иначе, аз си харесвам всичко друго:), не бих го коригирала, евентуално след време - ботоксче, лифтинг, ако имам възможност, но това са оръжия от тежката артилерия и не бива да се избързва с тях. Казвам го, защото у нас, подхождат не дотам професионално в част от специализираните клиники за естетически интервенции. Например, преди 2-3 години (била съм значи на 23г.!!!) като ходих на процедура с лазер за обезкосмяване, дерматоложката ми предложи, ако искам, да ми сложи малко ботокс. Представяте ли си ако на тази възраст започна с ботокс, към 35 - какво ще правя, така че всичко с времето си и съвсем умерено.