delfinche прилича ти на ритуалната зала в Ст. Загора, защо е ритуалната зала в Ст. Загора...
Ние също си направихме цялата организация сами, т.е. аз направих каквото искам, не обичам да ми се бърка някой, а мъжа ми и не налита за такива дейности. Гостите ги ораязах наполовина /предимно разни роднини/ и наблегнахме на присъствието на приятели, за да стане купон - не пенсионерска седянка на непознати, а и така бройката падна на приличните 160 човека, че иначе минаваха 300 и то...къде такова заведение?! Ритуали - само неизбежните, държах да е парти, не елате, седнете, станете и някой постоянно да ме размъква насам - натам, че да не разбера нищо от веселбата и така се заформи яко парти от 19 ч. в ресторанта, та до 5 сутринта, а после с "оцелелите" продължихме и у нас. Еххх пак ми се доомъжва цъ цъ, много готино нещо е сватбата
Най-големия куриоз беше обаче, като пътувах към нас после с такси и с 2 приятелки, а мъжа ми с приятели нещо оправяха сметки в ресторанта и тръгнаха след нас. И аз с все роклята сядам до шофьора, събирам 3 обръча, дантелки и мрежички, че да може поне да си включва скоростите и потегляме. Стигаме на адреса, ама аз ни чанта, ни пари и се хиля и казвам на едната дружка: "Я дай на булката 5 лв., че няма пари горката". Мацката ми подава парите, а в този момент шофьора със съвсем сериозен тон ме пита: "Ама вие да не би да сте били булка?"
Решавам, че все пак човека се шегува нещо, че съм булка е очеизвадно някак, а дори не съм с някаква семпла рокля да реши, че съм била на някакво друго официално събитие. И за това му си ухилвам и казвам: "Аааа не, аз просто така си ходя" - очкавам, че схваща закачката. Онзи тип обаче, учтиво отговаря: "О, извинете тогава"...и аз вече смях, смях. Гледам го човека - нито е пиян, нито има вид на идиот нещо, просто ми повярва, че не съм булка ами съм била на диско сигурно в този вид...знам ли. После като гледахме снимки с приятели и това беше лафа: "Оооо ама ти да не би да си била булка?"