0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Нова късметлийска седмица с много +++ /03.05-09.05/
« Отговор #160 -: Май 08, 2010, 07:00:28 am »
Добро утро,слагам ви кафенце и отивам на работа,не спете много че да не истине Приятен ден желая на всички.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #161 -: Май 08, 2010, 07:45:35 am »
Добро утро.Вече съм станала защото и аз съм на работа и ми трябва точно това кафенце!
Маринче благодаря ти.Лек ден и на теб.Виждам че и ти ще се трудиш.
На почиващите само разходки ако позволява времето,а ко не-тогава само либов.
  <br />
« Отговор #162 -: Май 08, 2010, 08:01:47 am »
Добро утро бандааа  :D
 Мариии  :balk_21: мерси за кафенцетоо  :D

Мене сън не ме лови ,направоооо ще се побъркам докато стане време да звъня да казват колко бебчета си имаме,много се моля да оспеем да изкараме до 5 ти ден да е трансфера,ама ... ще видим де  :? :lol:
 Лек ден от мен ,очаквайте включванеее  :wink:
« Последна редакция: Май 08, 2010, 08:09:08 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #163 -: Май 08, 2010, 08:08:44 am »
Добро утро!
Че и избор има - кафенце или чай - Благодаря, Маринка!
Лека работа пожелавам на ранобудните работливки и да не се преуморявате много, много!
Аз днес кукнах рано, рано, а пък като си помисля че ще имаме гостииии. Но утре ще си поспя. Сега пийвам кафенце и се настройвам за къщна работа.
Йолииии, голям маратон сте заформили - успех  osi_9
Исе -  :crossfingers: Ще чакаме новини!

*
« Отговор #164 -: Май 08, 2010, 08:40:05 am »
добро утро  момичета .
Маринка и тази сутрин благодаря за кафето .
Исе с теб сме и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,дано новините са повече от добри .
Лек ден милички
*
« Отговор #165 -: Май 08, 2010, 09:31:06 am »
Добро утро и от мен,момичета!Йолич,браво мила вие здраво работите по въпроса,от дуфастона и аз се подувам ама..Иси,хайде душо дано вече вървите само напред и нагоре :hug2:Мари,както винаги си ни подсигурила и кафенце :DПри мен няма нищо ново,тя БТ не ми е много обнадеждаваща ама каквото дойде.Чао засега и успешен ден :balk_5:

« Отговор #166 -: Май 08, 2010, 09:40:51 am »
Йоли, и аз от дуфастона ставах като балон. Ще чакам новини този месец и дано дуфастона си свърши работата.Мънки, дано много ембриончета те очакват. Успех на всички женички, които се трудят усърдно за бебче. Аз в понеделник съм на преглед и ще докладвам. :lovedock:
*
« Отговор #167 -: Май 08, 2010, 10:43:13 am »
Добро утро и от мен!
Вчера не можах много да се включвам, но днес съм на линия  :D
Маринка, Благодаря за кафенцето - веднага си пиивам, че снощи откарахме да 1,30ч. и сега ми е сънливо! :wink:
Исеее, браво, мила! Дано всички да се оплодят! Стискам палци и за успешен финал!
Джинка, и на теб мила стискам!
Стерче, честити розови гащички! Бате Ванко сигурно е много щастлив!
За да не пропусна някой - Прегръщам ви всички и стискам палци за всички!
Лек и усмихнат ден!  :bighug:

*
« Отговор #168 -: Май 08, 2010, 12:07:14 pm »
Добро утро и от мен ! Благодаря за кафенцето ранобудници  :D Охо като гледам то вече не е добро уторо, а добър ден  :wink: :oops:
Момичета аз няма да ви зарадвам с хубави новини днес(дано не се потвърдят но е малко вероятно...  :( ) Тази сутрин изтече кафеникаво течение предполагам,че ще ми дойде до няколко часа или утре,гърдите ме наболяват и са наедрели,коремът ми е подут но не ме боли (за разлика от друг път) :? Незнам какво да мисля  :?
Дали от този вирус се предизвика  :x или въобще не го имало  :( а кашлицата продължава да ме мъчи днес мисля да взема от аптеката Мукосолван, защото почна да се отхрачва поне да спомогна да ми мине по бързо,че се измъчих тия дни ....
Вие какво ще ме посъветвате? Какво може да е това кафяво течение????
На всички вас стискам палци и ви желая да видите положителните резултати много скоро  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug: :bfp:

Да взема ли все пак тест да видя какво ще покаже или при това положение е безсмислено???
« Последна редакция: Май 08, 2010, 12:11:57 pm от Бжи »

*
« Отговор #169 -: Май 08, 2010, 13:23:23 pm »
Здравейте милички и добър в ден
Исенце много се радвам миличка -12 уха, дано всички станат ембриончета и да имаш  поне 2 здрави бебета после :wink:
БЖИ, може и от настинката да е това течение, може и от нещо друго :wink: все пак ако искаш вземи едно тестче,за да знаеш какво да приемаш за да се оправиш
Йоли, направо се възхищавам на мъа ти  :D, пък и на тебе де-успех миличка
Успех и на всички останали, които имат нужда от него, стискам силно палци за всички ви.Целувки и прегръдки за всички
*
« Отговор #170 -: Май 08, 2010, 15:38:31 pm »
Здравейте и от мен. Едва сега имам възможност да се включа. Направих кратко пътешествие да прибирам майка ми от гости в едно село. А днес следобед притичах на дежурен стоматолог, че имах малък проблем, който можеше да стане голяяяяяяяяяяям в най-неподходящия момент. Но вече всичко е под контрол.

Честито на Стерче. Исееее, браво бе! Хайде сега да казваш колко са ембриончетата, че и ние тук сме нетърпеливи.
« Последна редакция: Май 08, 2010, 17:35:29 pm от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #171 -: Май 08, 2010, 16:34:27 pm »
Чоки, аз съм 2 дни след теб. О също би трябвало да ми е на 16, 17 - я ден. Като разбрах, че си правила тест са позачудих и аз за тест. Но сякаш е рано. Колко дни ти е цикъпът? При мен средно 30.

Цикъла ми е средно 28-29 дни, ЛФ е средно 13 дни. Или трябва да ми дойде понеделник-вторник. Но понеже от няколко дни имам едни болки и леки пробождания, си въобразих разни неща и.... шило в торба не седи. Определено е много рано за тест, знам, но се пробвах и ми стана гадно. Затова ти недей!

Маймунски,  osi_9
Вярно е, шило в торба не седи. Направих си сутринта тест и беше  :bfn:. Не съм и очаквала друго. Раничко е още. Притеснява ме, че изобщо не ме болят гърдите, а другите цикли винаги ме болят. Какво ли става?

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #172 -: Май 08, 2010, 17:36:51 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38792.msg710106#msg710106

Без вашата покрепа и стиснати палчета за никъде не съм  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #173 -: Май 08, 2010, 18:20:03 pm »
Мънки, БРАВО, БРАВО, много се радвам за 11-те оплодени яйцеклетки. Ще стискам палци в сряда  :goodluck:
Бжи, и аз имах кафяво течение, но 2-3 седмици след датата на мц, като преди това вече имах  :bfp:. Дано и при теб да е от това.
*
« Отговор #174 -: Май 08, 2010, 19:18:54 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета .... за целия ден много малко от това да го нарека зацапване имах незнам на хубаво ли е? на лошо ли е?
Утре ще си проличи дано спре  :?
Възможна ли е имплантация чак сега? И когато е така какво е течението ако въобще го има? Сякъш не ми се ще да вярвам,че е онази с метлата  :(

Ще докладвам утре дали да ме махнете окончателно от списъка  :oops:

Приятна съботна вечер на всички и да си починете добре ! Прегръщам ви силно и ви целувам !

*
« Отговор #175 -: Май 08, 2010, 20:25:33 pm »
Бжи, силно стискам палци за теб :crossfingers:.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #176 -: Май 08, 2010, 21:28:13 pm »
БРАВО маймунке ,страхотни новини, стискам палчета всичко да е наред и да има успешен финал .
Бжи ,стискам палчета и за тебе мила .
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #177 -: Май 09, 2010, 07:45:10 am »
Добро утро мили момичета!
Днес на мен се пада честта даа се погрижа за вашето настроение и килограми.Но нали съм на работа и трябваше да ставам поне да свърша и тази полезна работа.
Хайде на кафето и закуската.

И аз тръгвам за работа.По-късно ще ви видя пак.

П.П. Мънки честити ти рожбички.Докарала си го до футболен отбор.И треньор си имате  :D Давай смело с трансфера.От такаве бройка,неможе да не се получат поне няколко.
  <br />
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #178 -: Май 09, 2010, 07:52:20 am »
Добро утро имало и други ранобудни. Хапвам кроасанче, благодаря Тити, а ще сложа и една здравословна закусчица, че..... едни "дебеланки" само ще се облизват (съжалявам Маринка - мляко няма, ама ти ще ми простиш  :wink: ) и веднага бягам към Плевен, че имам чукната срещичка с един пич  :wink: :lol: :lol: :lol:
Пожелавам ви страхотен ден, нищо, че за сега се очертава дъждовен! И да ви пратя малко  :green_dust_1: за всички, които искат!
*
« Отговор #179 -: Май 09, 2010, 08:14:58 am »
Добро утро сладуранки .
Тити мерси за страхотната закуска .
Ани и на тебе за разкошните плодове ,а и за вирусчетата ,веднага се потапям в тях  :a_cat_06:
Лека и спокойна неделя на всички, а на работещите лека работа .