0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #20 -: Май 03, 2010, 20:13:07 pm »
Привет и от мен :),
geri28 честито и безпроблемна бременност до края  :crossfingers:
Kremkaramel и аз съм като теб с едно течение и съм уплашена :oops:. Доктора ме погледна и каза, че било нормално да се увеличава влагалищния секрет по време на бременност, но ми предписа капсули Гино-Дактрин. Но аз смятам пак да отида на преглед и да настоявам да ми пусне микробиология и да се уверя, че не е околоплодна течност  :ask:

Там, където има любов, няма страх.
                  Апостол Йоан
*
« Отговор #21 -: Май 03, 2010, 23:00:22 pm »
Здравейте бременилки,и аз пак да се цопна при вас.
Днес бях на преглед,видя се ембриончето,сърчицето ми тупка,и има оформени крачка.
Дано всичко върви нормално и леко до края.Приятно бременеене.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #22 -: Май 04, 2010, 04:52:47 am »
Само да кажа, че всичко е наред. Бебка както си кротушкаше 2 дена и изведнъж още в чакалнята реши да се разрита, ама така, че отвън се виждаше. Направо се почувствах неудобно, че се оплаквам, че има проблем. В крайна сметка поне се упокоих. Ми това е за сега от мен.

Боби

*
« Отговор #23 -: Май 04, 2010, 08:10:38 am »
Добро утро! Аз съм се кукнала от ранни зори, ужас  :?
Ники, честито оформено човече - все така лека бременност ти пожелавам!!
Боби, на бебка ще й става все по-тясно с напредването на седмичките - но  щом имаш възможност да я проверяваш - страхотно,няма нищо по-хубаво от това мама да е спокойна  :D .
*
« Отговор #24 -: Май 04, 2010, 09:55:36 am »
geri28,добре дошла и лека бременност до финала!
Стискам палци и се моля за Мери-ал!
Аз вчера бях в Пловдив,минах на Телк ,дадоха ми решение за удължаване на болничнитеХодих и до клиниката да ми дадат болничен,гледаха и бебето,всичко ни е наред както и до сега :D
Аз във 2 месец бях с течение и се оказаха гъбички с 3 плюса и затова ми изписаха 3 неща- Gynazol,Gino-Pevaryl и 3-то не си спомням как се казваше.Бяха ми по специална схема и като приключих нямаше течение,нямаше сърбене и дразнене!
Ники,много се радвам за теб!За мен 1 от най-вълнуващите ми мигове беше,когат за 1 път чух сърчицето на моето бебе!
« Отговор #25 -: Май 04, 2010, 10:15:16 am »
Добро утро, момичета!
Снощи се чух с д-р Сигридов и каза, че Полижинакс може да се прилага по време на бременност, но не в началото. Разбрахме се първо да пусна микробиология и тогава да прецени дали съм за тези глобули.
gbg123, преди да минеш на ТЕЛК, колко дни имаше болнични? Аз съм болнични от 29.12. и вчера ми дадоха последни 15 дни. Трябвало да постъпя в болница 5 дни след това, да се явя пред ТЕЛК комисия и тогава пак да продължим болничния. Мислех, че имам право на 180 дни, а са минали 138.
« Последна редакция: Май 04, 2010, 10:17:12 am от Kremkaramel »
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #26 -: Май 04, 2010, 10:28:46 am »
Нещо не ти ли обясниха защо така процедират?
В такъв случай и аз ще съм скоро на същото положение и ако може обясни повече да съм подготвена.
*
« Отговор #27 -: Май 04, 2010, 10:36:36 am »
Kremkaramel, как така имаш право на 180 дни ,след което ако не постъпиш в болница трябва да имаш работено 2-3 дни и отново ти дават 7дена и след това се започва отначало пак 30дни и така до края.
При мен е така питай пак лекаря си и не е задължително да ходиш на ТЕЛК има си и други вратички.Мен лично двама лекари ме предупредиха че с ТЕЛК нищо няма да стане.
*
« Отговор #28 -: Май 04, 2010, 11:41:22 am »
Здравейте сладури :)

Радвам се, че всички сте добре и сте бодри :)

Боби, браво на бебка - нека да ритка ;)
Мари Алчо - стискам ти палци и се моля за вас всичко да е наред!
Бубе, дано скоро да си по-добре и да нямаш тези признаци, за да можеш само да се радваш не бременността си.  :)

Кремче , аз също съм със засилено течение ми ми изписаха Полижинакс. И двете докторки ми казха, че е безвредно и започнах да го слагам. Ще видим другата седмица, като ми пуснат МБ, дали всичко се е изчистило. Според мен, когато е предписан вагинален препарат, не е толкова страшно, е важно да не се взима през устата, да не попада в кръвта. Ако греша, моля поправете ме.

*
« Отговор #29 -: Май 04, 2010, 12:11:46 pm »
Благодаря за топлото посрещане :bighug:

Аз а сега ще чета и ще стескам палци на всички за успешен край и здрави бебчета :babyflips:
« Отговор #30 -: Май 04, 2010, 13:52:24 pm »
Geri28 добре дошла :)
Стискам палци за Мари-Ал и се надявам скоро на добри новини от нея. Сигурна съм, че всичко е наред с нея и бебоците :)
А новини за Кристи има ли?
Боби, дано повече нямаш повод за притеснения и да не се налага да ходиш до доки.
Никид, честито сърчице :)Много вълнуващ момент наистина :)

Мацки, как издържате в тая жега? Аз съм двойно по-голяма от преди два дни - глезените ми са като пънчета направо 8O
[/url][/url]
*
« Отговор #31 -: Май 04, 2010, 14:07:54 pm »
Ми Жаско, и аз съм подута - особено в краката. И не мога да спя, защото нощем ми е ту топло, ту студено. Тази нощ главата ме сцепи от болка. Бременна работа, какво да ти кажа :)

« Отговор #32 -: Май 04, 2010, 15:08:43 pm »
Здравейте мацки и от мен :D  ники, честито ти  :heartbeat: супер изживяване е :) Мари- Алчето има  :crossfingers: :crossfingers: и от мен !!!
Аз днес бях на ЖК, всичко ни е ок, док каза, че вече да раждам когато си поискам :lol: така че в почивните дни ще си приготвя всичко за бебето, другата седмица има панаир в нашия град и през това време няма да му давам зор да излиза, но после и аз като Жасминчето ще го приканвам някак  :D
А в жегите гледам да не мърдам много, добре че подухва от време на време...че и на мен ми е все горещо.Синът ми е роден през септември, така че последните месеци беше адска жега, но изобщо не ми пречеше, а сега...цяла зима карах с къс ръкав :D :D
*
« Отговор #33 -: Май 04, 2010, 15:10:10 pm »
Привет и от мен, ако позволите да се вмъкна в темата. Kremkaramel, BUBA12 е напълно права. В този момент аз ходя при такава комисия, като имаш право да ползваш 3х20 дни след като си била в болница. Всичко останало е така както казах.
geri28 честито за бебока, леки 9 мес. от мен
*
« Отговор #34 -: Май 04, 2010, 15:12:57 pm »
Здравейте и от мен да се запиша!
Леко бременеене и стискам палчета за Мари ал дано всичко да е наред !
Ники еадвам се за добрите новини
Лек ден на всички
[/url]
*
« Отговор #35 -: Май 04, 2010, 16:13:20 pm »
Ники ,честито ти сърчеце и лека бременностдо края :)
Жаси , аз се надувам като бухтичка но само в дясно крака и ръката ,а за жегата май наблягам на сладоледа повече и съм се заредила с минерална вода до мен.
Лек ден на всички и чакаме хубавите вести от Кристи :)
« Отговор #36 -: Май 04, 2010, 16:15:34 pm »
Добре дошли на новите момичета в темата. Лека и успешна бременност, и здрави бебчета около термин.  :goodluck:
Smile_baby, Жаска, леки финални метри!
А Мари-ал да стиска кълки още поне мъничко!
Nikid, честита прекрасна новина, всичко да върви по мед и масло.
Анизка, как е наборчето, расте ли. :)
Рашинка, аз мажа шкембето с Weleda, само от него не ме сърби.
Аз да ви се похваля, много съм щастлива, защото другата седмица ще ми е последна на работа. Взех си две седмици отпуска и после ми почват 45-те дни преди термин в края на май.  :lol:
« Отговор #37 -: Май 04, 2010, 16:43:54 pm »
Момичета ,бързам да се похваля -ще си имаме момченце :D
Толкова съм щастлива и развълнувана :D!!

Nikid ,честито ти сърчице !!
« Последна редакция: Май 04, 2010, 16:50:49 pm от Leila »

« Отговор #38 -: Май 04, 2010, 16:46:19 pm »
Пиша Ви набързо, че изчезвам по задачи.

Новините са прекрасни:
А честито: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42303.0

Моите бебоци са извън кувьози от вчера, наддават здраво бойците ми. След Гергьовден ще ни местят в Първа Градска болница.

Целувки и :bighug:
*
« Отговор #39 -: Май 04, 2010, 16:48:39 pm »
Ехей, супер! Браво Лейла! :)

Цвети, радвам се, че сте добре! Ураа :)

Скарлетче, браво на теб! Вече е време да си почиваш :) Голям ли е тумбака?