Добро утро и от мен!
Не съм писала тук от една година-то не е имало и повод
защот спрях да меря БТ,спрях да следя точната дата на цикъла ми ,овулация и т.н.и си казах "релакс"!
След точно 2 години опити за забременяване,вече втори пореден ден и трети тест виждам само
Още не смея да се зарадвам!Дори не съм сигурна на колко дни съм от закъснението-предполагаемото лелище трябваше да дойде на 06.05 или 08.05.Малко ме притесни днес,че Бт беше 36.9,но се надявам че се дължи на това че съм спала само 5 часа.
Проблемът ми е ,че тук мога само да съобщя на личния лекар,че съм видяла положителен резултат,но първия скан ми го правят чак на 12 седмица.Не ми пускат дори и кръвен тест.Ако искам да отида на частен гинеколог трябва да се бръкна само 300лв за консултация,а оттам натък и за изследвания.
Слава богу след 10 дни ще си идвам в Бг за 3 седмици и тогава ще правя изследвания!
Тогава живот и здраве трябва да съм на 2 седмици закъснение и се надявам чичо доктор да ме успокои,че и мъжа така съм го наплашила да не се радва още,че и той ще изперка.Толкова ми е притеснено... Тук хората са толкова позитивни и толкова не суеверни,за разлика от нас българите.Все не можем да повярваме,че нещо хубаво може да ни се случи-Мечтаем за него,а като се появи започват някакви терзания.
Момичета знаете ли дали е нормално да продължава да ме приболява корем като при ПМС?И трябва ли да продължа да следя БТ?Кзаха ми че има тестове за бременност,които показват в коя седица си бременна,но не мисля,че ще са особено ефективни.Така че май ми остава само чакане и надежда...
Моля пишете ако има нещо важно,което трябва да следя!
Пожелавам на всички в най-скоро време да видят :bfp:Дано плъзне тая зараза
Лек и успешен ден!