Бубе, нямам много неща, само минимално количество като за начало. Имам един малък пакет с папмперси за новородено, мокри кърпи, шампоан и лосион за тяло и крем за дупе. Доста дрешки ми подари една позната от нейното бебе, а леглото ми го подари друга позната. Купила съм допълнително термометър, 2 биберона, 2 одеалца, 2 хавлийки, няколко шапки,чорапки и съвсем малко дрешки. Общо взето не съм се втурнала да купувам много, но просто исках да имам от всичко поне по едно. Столчето за кола ще е от майка ми и вчера я юрнах да го поръчва вече. Бебефон няма да купувам на първо време, защото бебето ще спи при нас за сега. Все още нямам чаршафи и също се сетих, че ще ми трябва бебшка нокторезачка. Мислех да взема и най-малката разфасовка храна за бебе (аз ще кърмя, но за всеки случай), но ми казаха, че в болницата щяли да ми дадат рекламни.
Аз за болницата друго освен дрехи не виждам какво да нося. Плика с моите неща за болницата отдавна съм го приготвила и занесла в работата понеже е точно до болницата и като отидем винаги мога да пратя мъжа ми да го вземе. Иска ми е да изберем някакво хубаво комплектче за бебка за снимките при изписването, но се чудя дали има смисъл като и без това ще я увита като пашкул в одеало.
Fifa, проблема е, че не мога да разбера дали въобще нещо я буди. До сега с нищо не съм успяла да я събудя. Буди се, когато тя си иска,независимо дали има шум. Да, понякога след като и пусна музика се буди, но понеже не е веднага и не знам дали въобще има връзка.