ra4o, честита "печалба" от лотарията!
Ако се стигне до там да я използвате, дано е първа и последна!
Относно факта, че Димитрова се съветва с доктора - случвало ми се е нееднократно. Даже докато се обличам след УЗ, направо отива и го вика, за да ми даде той отговори на въпросите, които съм й отправила.
В случай, че се навие да направим стимулацията с гонадотропини, много бих се радвала да се консултира с док, макар и това да означава пак да му се наруши спокойствието на отпуската заради нетърпелива пациентка
Честно казано не съм сигурна, че бездействието/изчакването този един месец ще ми се отрази добре, предполагам по-добре знаете от мен за какво става въпрос...
Относно натовареността на организма ми - стимулацията ми с гонадотропини е само една дотук, при това слаба. Menogon 150 в продължение на 9 дни. В ляво образувах 3 фоликула, в дясно - нито един. Десният ми яйчник, по думите на доктора, е силно смален и репродуктивната му възраст е на 36-37-годишна жена (аз съм на 30). FSH-то ми не е китка - има афинитет към горната граница, като юни месец беше 10.72, юли - 15 и нещо
Мъжкият ни фактор е 7% Крюгер и [50% подвижност според СГ при Владимиров и 31% според СГ при Щерев].
Ще обсъдим довечера и с мъжа ми, но мисля, че в крайна сметка утре сутрин преди работа ще зависна пред кабинета.
Много ви благодаря за помощта