Цигу, душа....на връзка се връзвам да е разнообразно
Това заек по пекински ако не си яла, Ивайло е ял! Сакън да не му се повтори ядене...Тва аспержи, броколи, гречка, ....няма тайни за него. /аз не съм ги чувала повечето, ма нА
/
колкото до персентилите, той до годинката винаги беше една идея под нормата на тегло и една над за височина. Роди се мънечОк /2970,48см/ изписаха го 2960, демек ящен си е от раждането. Все му не стигаше, все му отнемах за да не го тъпча...
Със Jbrul що спорове сме провели...Баща му е близо 2 метра мъж, не е дебел, но е "голям". И той му е такъв апетитът- вълчи / ма не му се лепи, де**а, не като на майка му
/
Сега ще го водя и меря, ако е минал допуска, мигом минава на диета. Че мен от това ме е страх...Да не затлъстява, да не е над нормата... Иначе, да добавя, захар не яде под никаква форма - само плодова. Сол- каквото му солят в кухнята /умерени са, пробвала съм, даже почти никаква/. Хлябът му е под формата на попара, ми умира си за нея детето
Та тъй...и това чудо има. Лакомо дете!
Одеве слизаме при свекървата. Видял нашият, че тя си маже нещо на филийка и мучи ли мучи
Катери се по шкафовете, по нас и той да вземе. Хем току що станал от масата...