Прекрасно предаване.
Мога да си отдъхна:)Неможаха да ни угасят светлината, която ни води напред:)
Ирина, благодаря ти:) Незная колко спокойна си била но то струеше от теб заено с усмивката ти.
Харесаха ми всички участници с изключение на д-р Емин и на писателката, която упорито си повтаряше каква свещена дарба е живота, като чели някой го отрича, но поне според мен не вникна изобщо в дълбочината на проблема.
Много ми хареса и повтореното много пъти от д-р Бостанджиев, че е необходима съвместна работа с психолози когато и ако се налага за да не се стига до такива абсурди.
И аз като Дони си задавам тези въпроси. Дори да изглежда клюкарско, ама някак-никак не му повярвах на д-р Емин. Това пък което изключително ме издразни беше три пъти повтореното, че видиш ли хората (поне) 10 години давали пари, нерви и здраве по софийските клиники и като отишли в Плевен забременяли от раз. Ей Богу, неуспешни опити има навсякъде и ще ги има, ама нека хората преценяват колко успешен и добър си. Малко скромност не е излишна никому.
Доц. Щерев се държа изключително. Нито веднъж не си позволи да обиди и отвърне на провокацията и с малко думи каза всичко, което можеше да се каже по темата за отпадане на възрастовата граница.
Д-р Слънчева ми е слънчева още отпреди 6 месеца, когато се грижеха за децата ни в неонатология. Свидетел съм как обикаляше с притеснените майки (и с мен) кувьозите и даваше информация за дечицата.
А за Добрина Чешмеджиева нямам думи:) Беше страхотна. Дирижира предаването изключително добре, стегнато и Добрина направи ДОБРИНА:)