0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие - нова :)
« Отговор #280 -: Януари 03, 2012, 14:30:15 pm »
лелее :(, морско момиче, срущу такива нама преборване

Аз преди месец окончателно се принудих да вържа кучето и да го пускам само в мое присъствие, заради съседа - 70-годишен старец, който не иска да се отучи заради кучето да не влиза у нас, все едно си е вкъщи  :x
Един ден се прибрах и установих, че кучето е ляло як бой :(, с дни трепереше и бягаше  от опит да го докоснат.
Сега кучето е вързано отпред и пак му пречи "ти що ме лаеш бе, малко ли те подредих", а Макс иначе дружелюбен точно него го ненавижда.
« Отговор #281 -: Януари 03, 2012, 14:57:10 pm »
Благодаря Ви за съчуствието...Сара беше най-прекрасната (трикрачка) и тичаше по-бързо от другите,утре ще Ви покажа снимки.Още незнаем как е станало,но отровата е била много силна....само за 2 часа,Доктора много се притесни,че не може да ни помогне.
Благодаря Ви,още веднъж
Николай е на 2г.4м.5д.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #282 -: Януари 03, 2012, 15:18:07 pm »
морско момиче аз съм писала колко котета загубих, заради циментова дупка с 5 риби вътре. Съседа стреляше по всяка котка, защото му яли рибите. Няколко пъти изрязваха гной и козина от един мацо докато веднъж случайно не беше мъжа ми при него и не извадил пушката. Целият квартал разбра вярвай ми, още ме подминава като ме види. Но за съжаление не е само той и за много хора аз не съм добре, а котаците са напаст... Та не мога да се боря с хорската лошотия, но знам, че един ден те ще отговарят за постъпките си.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #283 -: Януари 03, 2012, 15:26:14 pm »
Морско момиче, искренно съжалявам.Идиоти за съжаление много и навсякъде, не знам защо се избиват животни, не знам защо все нещо им пречи на хората, не знам.

Тара, аз тоя дядо не знам как бих го преживяла, особенно като знам как обичам кучетата, не е истина кой щеше да яде бой накрая.Ние имахме болонка, замалко да стигна до саморазправа с един идиот дето си пускаше питбула обучен за бой, да се разхожда без каишка и наморник в градинката, малко му остана, тогава.

Елфи, красавец е той макар и стар :)

Еиле, понякога се чудя как спят или лежат в такава обстановка :)

« Отговор #284 -: Януари 03, 2012, 18:26:50 pm »
Това беше Сара
Николай е на 2г.4м.5д.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #285 -: Януари 04, 2012, 08:51:38 am »
 :( :( :(  Морско момиче, много съжалявам! На кого и с какво може да е пречила малката трикрака сладуранка, просто не разбирам... Не знам, какво да кажа... Прегръдки..

"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #286 -: Януари 04, 2012, 08:58:02 am »
Незнам....разиграхме всеки възмижен сценарии... нищо!Тя живееше в задния  двор на къщата,който няма излаз на пътя,а граничи с две комшииски къщи,но както се изрази доктора в клиниката "Това е невидяна работа"...никой не мога да обвиня,а ако знаех бих го разкъсала на парчета,Обичах я като дете,тя беше част от мен
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #287 -: Януари 04, 2012, 11:10:27 am »
морско момиче - съжалявам за загубата ти....

И да ви покажа моето домашно сурикатче...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #288 -: Януари 04, 2012, 11:29:28 am »
Охооо страхотен е!
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #289 -: Януари 04, 2012, 17:36:23 pm »
Морско момиче, страшно съжалявам ... знам какво е да загубиш такъв приятел... :(
Най-искрени съчувствия ти изпращам, Сара е била ФАНТАСТИЧНА!!!

какви хора има ...
В очакване ....
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #290 -: Януари 05, 2012, 00:36:01 am »
Много съжалявам за кученцето ти. Как разбраха, че е отровено?

Тереза докопа котарака!
« Отговор #291 -: Януари 05, 2012, 09:44:58 am »
Ели,аз като я видях как повръща и ведхага я закарах във ветеринарната клиника.измериха и температурата и и поставиха няколко(вече незнам колко) инжекции,доктора каза,че категорично е отрова и то много силна,защото всичко стана за 2часа.Знам само,че много ми е мъчно и сънувам  кошмари....гадна работа,но както казват времето лекува
Николай е на 2г.4м.5д.
*

lidia

• 2959
« Отговор #292 -: Януари 05, 2012, 21:41:32 pm »
Да попитам за чиповете? Аз сега като не го пускам рунтавия дивак без каишка и излизаме само с мъжа ми и то по ливадките където няма хора и деца трябва ли да му сложа чип? 
*
« Отговор #293 -: Януари 05, 2012, 22:44:26 pm »
Lide, Извън в къщи трябва чип да.Макар че каква им е ролята ако не се направи единен електронен регистър със всички чепирани животни и техните собственици не знам.

*
« Отговор #294 -: Януари 05, 2012, 23:01:38 pm »
Лидия, четох в сайта на АРС, че ако намерят животно, което е без чип, и собственикът се намери, задължително го връщат кастрирано. Ако случайно се изгуби кучето, не знам дали би искала да ти го върнат непременно кастрирано.
http://arsofia.com/bg/24255/izgubeni-i-namereni-samoedcheta

« Отговор #295 -: Януари 06, 2012, 00:25:28 am »
Време е да покажа и моя котарак. Казва се Пух. Когато го взехме у дома беше пухена топчица, от там е и името му.  :lol:

Това беше началото преди две години и девет месеца :)

Към днешна дата вече е голям котарак, но също толкова див, колкото и преди.  :D
« Отговор #296 -: Януари 06, 2012, 09:27:21 am »
Пух е страхотен....радвайте му се
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #297 -: Януари 06, 2012, 13:52:12 pm »
Морско момиче, съжалявам за загубата ти  :bighug:
*

lidia

• 2959
« Отговор #298 -: Януари 06, 2012, 19:41:12 pm »
Благодаря ви  :)
*
« Отговор #299 -: Януари 13, 2012, 13:05:46 pm »
Аз имам проблем.Имаме две котки, който до сега имаха идеални хигиенни навици, казвам до сега защото от известно време по-малката реши да си върши едната работа извън легенчето, на плочките пред печката ми.В началото си помислих, че е мръсна тоалетната, после, че страда по мъжът ми(той беше в дълга командировка, а тя е неговата котка), обаче сега сме всички в къщи и тя продължава.Мих с доместос 100 пъти, какво ли не правих, тя си дриска пред печката и това е.Мисля да сложа още една тоалетна и с това да пробвам, амислила съм се и за капки за привличане.Дайте ми идеи, че хич не ми се ще да чистя всеки ден плочките.