0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Исе незнам колко маймунчета си скрилав томбака, амамай на доста места си ги обещала  :wink: :lol: :lol: :lol: Да са живички и здравичк, пък колкото - толкова  :D
Петенце -успех миличка и тоя един месец хммммммм ха дано е на късмет  :D
Стерче - липсваш ни миличка :(, радвам се че сте добре
Мариииииииииии  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: е хайде темата на Анито се изпълни само с + и дано се похвалиш и ти като Исето :D
Криска, дано и ти имаш толкова положителен резултат като Исето
Много стиснати палчета за всички  :bighug: :crossfingers: :goodluck:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро поспаланки,бързо да забъркам кафенце,като ви замирише и ще дойдете знам аз
Хубав ден и нека настроението е на макс,времето е прекрасно,слънцето пече,скоро ще замирише и на море.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро,  :D
Маринка, мерси за слънчевото кафенце.
Вчера си взех резултатите от микробиологията - перфектни са.
Късмет и днес, момичета.   :goodluck:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Добра утро!
Маринка, благодарско за слънчевото кафенце. :D
Сядам да си го изпия с вас  :D
Ртфртф, честито за резултатите! :D
Дано, Жени!
Лек и спорен ден от мен! :D
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро и от мен!
Маринче благодарности за кафенцето.Хайде дано с това слънчево настроение и фантастична графика да ни зарадваш скоро с  :bfp: Този сън на Мънки за синия цвят на текста аз го тълкувам като цвят различен от другите-а това е твоя цвят. :D
Лек ден ви желая момичета.
  <br />
*
Добро утро сладуранки - много пустичко днес  :D
Маринка благодаря за слънчевото кафе и аз като Тити се надявам сънят на маймунката ни да е в този ред на мисли  :D
Ртф много се радвам,че резултатте са отлични
Лек и спорен ден милички
Добро утро миличкии :)
Мари мерси за кафенцето :)
Лек ден от мен :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...

Добро утро слънчеви кокиченца!

Много положителна седмица на всички.....
На ловуващите късмет!  :sperm2:
и чакаме много  :bfp: :bfp:

Много слънчев ден  :garden: :garden:

Вярвам!!!!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Айде момичета, мисля че е време с разцъфването на дърветата да завалят положителните тестове  :lol:

Аз малко се претисних. Разболях се с хрема и кашлица, а днес ми е само 4ти ден от трансфера :( Иначе като цяло вече нямам болки само гърдите са ми доста болезнени.
Какво слънчево кафе супер е ,Маринка. Ртфртф ,браво за резултата! Криска, стискай миличка какви са тези хреми -да минава бързо мигновено и стискам палци за успешния финал! Аз днес ще си чакам резултата от НК-клетките ,а утре съм на доктор да видим как ми влияе новата стимулация -дай Боже вече да няма отлагане!
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
 :lol: Кипи усилен труд!
Добро утро и от мен на всички пчелички  :D Прекрасно кафенце, жалко че аз моренце няма да видя тази година  :(

РТФ браво за резултатите ! Аз трябваше да звънна за резултатите от моята микро...още миналата седмица  :oops: голяма съм овчица...ей сега съм подсетена и ще звънкам.

Пете и Маринка - големи очаквания имам аз!  :lol: Внимафайте в картинката !
( преди да ме е изпреварила Ани  :lol: )  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Маймунке, ние кога ще разберем колко са маймунчетата ?  :biglove:

Криска  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

На всички - много успех в начинанията желаем!  :sunshine:
*
Многооо благодаря за розовите вирусчета Рая :shower:Привет и от мен :pipy_longstocking:!На Мари за слънчевото кафнеце,РТФ браво за резултатите,Люб дано не се отлага повече,мила :crossfingers:Криска,оздравявай бързо :D
А за Йони  :crossfingers: и ще чакам новини :wink:Лек ден от мен на всички сладурки
« Последна редакция: Май 26, 2010, 10:46:15 am от moniks_s »

*
Страхотно кафенце,благодарности на Маринка ,а, и вирусчета  :lol: Цоп! :a_cat_06: Супер си Raissa!
Liubomira,  :crossfingers: за резултатите.
Криска, с теб сме. Дано всичко е наред!
Слънчев и успешен ден, момичета!
Момичета ЧХГ 807  :D
Райсче на 04.06.2010 съм на преглед и ще разберем  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Ееей, най-после и аз да сколасам. Честити две чертички, честито супер ЧХГ, Monkey!
Много здраве през бременността и на финала две прекрасни слънчица :-)))) Страшно много се радвам за тебе! :–)
На всички желая успех :-)

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Браво Исе! Целувки от мен и да пазиш бебешорите до термин!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро и от мен слънчеви момичетаа.

Маринка благодаря и аз за прекрасното кафенце. И аз се присъединявам към мнението на другите за съня на Мумунката ни.

РТФ браво миличка за резултатите.

Мунката, ти нещо много бързо изчезна днес чак се притесних, но докато си публикувам и аз отговора и ето, че си се завърнала с хубави новини.Пу пу пу

Бебешори, Драндарова мерси за пожеланията.

Криска всичко ще бъде наред

Мони, какво чакаме от Йони, ееей пак съм изпуснала нещо?!

Любомира стискам палчета.

*
Браво, Маймунче!Само така! :balk_46: И за 04.06 много стиснати палчета:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Супеееееееееер, Исенце!
И тук да ти пожелая лека и безпроблемна бременност и на финала два сладки бебока - :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Мале, Петя, Маймуната с това голямо ЧХГ, като нищо ще удовои резултата :) хехе