0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на ioly
« Отговор #480 -: Октомври 06, 2011, 11:28:53 am »
 ioly, мила много се радвам ,че нещата започват да се подреждат при теб .Стискам палчета в събота да ни донесеш прекрасни новини .и скоро искам едно положително тестче във графиката ти .
*
« Отговор #481 -: Октомври 06, 2011, 12:10:17 pm »
Отдавна чаках такива новини.
Много се радвам, миличка.
« Отговор #482 -: Октомври 06, 2011, 18:05:12 pm »
 Ioly много късмет и от мен миличка. Пожелавам ти от все сърце съвсем скоро да видиш така мечтаните :bfp:. Живота ти ще се преобърне изцяло и ти ще си най-щастливата жена на света :balk_48:. И на твоята улица ще изгрее слънце ,сладка :balk_103:. Много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
*
« Отговор #483 -: Октомври 06, 2011, 18:10:26 pm »
Страхотно начало мила, дано още този месец се похвалиш с  :bfp:.Дано и резултатите от спермограмата са добри и да няма никакви препядствия пред вас.
*
« Отговор #484 -: Октомври 06, 2011, 20:14:49 pm »
Включвам се за първи път Йоли, но пък ти желая целия късмет на света!
На много добро място си и вярвам,че резултатът няма да закъснее

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #485 -: Октомври 08, 2011, 09:55:28 am »
...Започнаха моите срещи с клиника Малинов и Д-р Персенска...тооолкова дълго чаках този момент, не мога да повярвам, че дойде :) От 03.10.2011 си имам една хубава цветна снимка, от която се виждат две проходими тръби. Чудесно начало, нали !? ...
... Е, засега това пък дано в събота се върна с добри новини. Благодаря на всички Ви, че сте до мен и знам, че това е началото на края  :)

Да, чудесно начало  :lol:
Желая ти успех, много късмет и ще те чакаме с нетърпение да се върнеш с добри новини  :lol:
« Отговор #486 -: Октомври 09, 2011, 18:51:16 pm »
Йоли, и аз се включвам, за да ти пожелая много, ама много късмет :goodluck: Дано новините около момчето ти са добри и съвсем скоро да си имате най-желания подарък! Стискам палци :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #487 -: Октомври 10, 2011, 03:29:09 am »
Йоли, муцунке, много се радвам за резултатите от ЦС. Само така, дерзай напред и дано скоро да те сполети огромното щастие на майчинството :) Аз те държа под око да знаеш :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :goodluck:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #488 -: Октомври 12, 2011, 17:35:45 pm »
лелеееее колко много ме зарадвахте с положителното си настроение и пожелания, чак се просълзих. Снежи, толкова се радвам да те видя мила  :bighug: Ето ме на отчет - на 15-ти ден от МЦ фоликулчето си ми е 12мм, а лигавицата 7мм. Д-р Шефкетова /този път беше тя / ми изписа естрофем 2мг. 2х1 и на 17-ти отново съм на преглед. Хвана се за главата с поликистозата ми - явно е "забележителна"  :lol: и така милички. След прегледа в понеделник пак ще се отчета.Целувам Ви  :bighug: :bighug: :bighug: 

« Отговор #489 -: Октомври 12, 2011, 18:49:45 pm »
 Успех миличка Ioly :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #490 -: Октомври 12, 2011, 19:34:10 pm »
Късмет и от мен Йоли :)
 :goodluck: :goodluck: , ще чакаме добри новини на 17-ти !

*
« Отговор #491 -: Октомври 13, 2011, 11:15:20 am »
Успех на 17-ти!!И да пишеш!!

:bighug:
*
« Отговор #492 -: Октомври 14, 2011, 23:10:15 pm »
Успех миличка :bighug:

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #493 -: Октомври 14, 2011, 23:29:42 pm »
Дай Боже всичко да е наред! :crossfingers:
« Отговор #494 -: Октомври 15, 2011, 07:25:36 am »
Миличка, дано тоа да е късметлийското фоликулче :) Успех в понеделник и да пишеш как е минало :goodluck:
« Отговор #495 -: Октомври 15, 2011, 07:41:52 am »
ioly, радвам се да те видя отново в тази тема и то толкова борбена и позитивно настроена  :hug2:
Избрала си добър лекарски екип и знам, че скоро ще има видими резултати :wink:

За ПКЯ - от личен опит съм се убедила, че това е състояние с различни форми на проявление, но изход има. При мен също е имало месеци в които ако има доминантен фоликул, на който да се надявам, той спира да расте (най-пресния ми пример е от юни, просто замръзна на 14мм и това е), но пък не е задължително всеки месец да е така. Сигурна съм, че докторите ще вземат правилно решение как да преодолеят това в твоя случай.

Късмет :)

Аз ще хвърлям по едно око в темата.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #496 -: Октомври 15, 2011, 10:13:01 am »
Ioly, късмет в понеделник сладуранке :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
*
« Отговор #497 -: Октомври 16, 2011, 21:19:09 pm »
Късмет  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #498 -: Октомври 16, 2011, 21:47:06 pm »
Супер, мила, че си започнала с посещенията! И не забравяй да пишеш утре! Успех!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #499 -: Октомври 31, 2011, 09:25:03 am »
Ами... зная че не е точно навреме, но нямаше какво да пиша при предишните прегледи. Върнах се в събота след поредния и то не с много добри новини. Ще подготвяме документи за фонда. Все още съм малко в шок, защото предполагам , че докато не получи "присъдата" всеки си е помислял поне веднъж " не, едва ли ще се стигне дотам" Помолих се да опитаме с инсеминация, защото имаме проходими тръби, и може би следващият цикъл ще опитаме, но Д-р Шефкетова бе доста скептична. Все пак каза, че щом толкова настоявам, може да направим един опит с инсе. В сряда отново съм в клиниката и ще говорим и с Д-р Персенска.
Е, блясъчко мечтателника / т.е аз / няма да спре да се надява точно тази измолена инсеминация да е късметлийска, но... то ще се чуе както се казва. Та това е от мен милички. Благодаря Ви безкрайно много за безусловната подкрепа, обич и приятелство, но борбата явно ще е безмилостно жестока . Съдба, какво да се прави  :( Целувам Ви !