0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #340 -: Май 04, 2011, 10:31:34 am »
Благодаря ти мила Женичка-винаги се сещаш първа за мен :bighug: :bighug: :bighug: Мимка и на тед също.Успех на всички

« Отговор #341 -: Май 04, 2011, 21:15:58 pm »
И от мен много късмет и успех на инсето  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Красиfile:///
*
« Отговор #342 -: Май 04, 2011, 22:28:06 pm »
и от мен силно стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ,дано това е успешното ти инси нека е твои месеца yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #343 -: Май 04, 2011, 23:56:35 pm »
Успех Зузка и с нетърпение и затаен дъх ще чакаме да ни кажеш добра новина , време е да се напускат тия теми малко по малко. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #344 -: Май 05, 2011, 02:01:22 am »
Благодаря на всички ви,и аз с нетърпение очаквам да се похваля вече :D Този път другата сестра ми прави инсето(те са 2 сестри)-дано са и биле златни ръцете :D Така е Пламъче,трябва да се измъкваме скоро от  тази тема,особено старите като мен,а даже и новите-на никой не му е хубаво като се мъчи .Късмет на всички ни :grouphug: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #345 -: Май 05, 2011, 09:11:55 am »
Зузе, дано на сестрата й са били златини ръчичкитеи се похвалиш най-накрая с плътни двее чертички :-)
Дай боже

*
« Отговор #346 -: Май 05, 2011, 09:50:34 am »
 :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
дано миличка тая сестирча си е свършила работата, сигурна съм че този път ще се получи  :D
*
« Отговор #347 -: Май 07, 2011, 06:09:25 am »
трябва да се измъкваме скоро от  тази тема,особено старите като мен
Леле Зузке, не говори така, моля те  :wink: То колко сме само  :?
Ще стане, няма къде да ходи.. на някои от нас тук "старите" ни е писано да се борим с нокти и зъби за да се бъдне мечтата ни.. Децата ни ще бъдат специални  :lol:
Минавам да ти кажа, че стискам палци за това инсе!!! Аз толкова се бях ошашавила с моята стимулация, игли, лекарства, луда работа..Сега след пункцията, все си мисля, че нещо съм забравила да си ударя  osi_13 Пълно куку!
Не съм минавала през темичката ти..Ама сега съм тука!!! Да знаеш! И стискаааам!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #348 -: Май 07, 2011, 12:01:37 pm »
Зузка,дано не си права миличка и да е станало този път. Ама това ако не се лъжа ти е 4-то инсе, не говорите ли за инвитро или поне да смените стимулацията и де да знам... оф защо трябва да е толкова сложно... силно,силно те прегръщам,до теб сме
« Отговор #349 -: Май 07, 2011, 22:54:49 pm »
Зузинка не такива мисли миличка,ще стане как няма да стане  :crossfingers: :crossfingers:
само с хубави мисли те искам
Ако пък не този път четох в някои твои бележки че ви подготвят за инвитро тогава вече няма оттърване  newsm04
Гушкам те и съм плътно с теб!   

Вярвам!!!!
*
« Отговор #350 -: Май 08, 2011, 13:40:21 pm »
Да Женичка,това е четвъртото ми инсе.Остават още 2.Бебишорка-да,вече ме записаха в листа на чакащите и моя ред е януари.Има вероятност да ме изместят за по-рано ако се освободи място(ако някой забременее сигурно).Ако обаче това стане докато правя инсетата-спирам  с тях и правя ин-витро,като загубвам шанса си за продължение на инсетата.Юли месец имам ср :secret: :bighug: :bighug:еща в ин-витро клиниката с доктора.Като гледам от инсетата смисъл няма-не образувам много фоликули,но ако са и много пак няма да е добре.Никакви симптоми нямям и този месец а и т'ми го показва.Е все някой път трябва да се получи-дано е скоро. :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #351 -: Май 08, 2011, 15:02:36 pm »
Зузинка, ето че БТ се вдигна, не губи надежда, ние сме с теб и много силно те прегръщам и вярвам, че няма да се стига до инвитро през януари  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #352 -: Май 08, 2011, 15:37:34 pm »
Зузинка, ето че БТ се вдигна, не губи надежда, ние сме с теб и много силно те прегръщам и вярвам, че няма да се стига до инвитро през януари  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #353 -: Май 12, 2011, 13:01:35 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
миличка 5 дни до истината, много ама много силно стискам палците
*
« Отговор #354 -: Май 12, 2011, 17:15:23 pm »
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
миличка 5 дни до истината, много ама много силно стискам палците
И аз се включвам!! Много успех, Зузке!! Аз стискам и на краката!! (нали съм ти казвала, че мога наистина  :lol: )  Дано това ти е последното инсе! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

*
« Отговор #355 -: Май 12, 2011, 19:31:39 pm »
Благодаря Ви милички и скъпички  :D.Няма да е и този път наистина,просто вече толкова много си познавам тялото и най-вече температурата-при такава Т' няма как да е станало,дори и  се съмнявам да не би отново да не ми се е спукал фоликула,но това ще разбера на 4-5 ден от М.Надеждата ми е в последните 2 инсета,и в това,че спрях да работя по този повод за да ми се успокои организма и да ми опочине тялото.Дори нямам и чувствителност на гърдите-което значи според мен,че и прогестерона ми е нисък ли-незнам.Но на 3-то инсе с задържания фоликул също нямах чувствителност на гърдите а при 1-те 2 имах веднага след овулацията.Дано все пак се лъжа,но при 1-те 2 инсета ми беше много по-надеждна графиката и не се получи,а за тази просто нямам думи. :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #356 -: Май 12, 2011, 23:44:05 pm »
Зизи показвай им ги тези графики бъди нахална и ще почнат да им обръщат внимание от тях доста неща разбират и те го знаят  стискам палчета не винаги по ниската БТ означава че не се е случило
Красиfile:///
« Отговор #357 -: Май 14, 2011, 10:17:43 am »
Зузинка още малко миличка  :cuddle: дано,дано,дано силно стискам палци и се моля да има усмивки и радост и щастие този път.Целувам те

Вярвам!!!!
*
« Отговор #358 -: Май 14, 2011, 14:14:07 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #359 -: Май 15, 2011, 08:03:45 am »
 :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: не губи надежда  :bighug: