0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #200 -: Декември 16, 2010, 09:20:43 am »
Зузи  :hug2: :crossfingers: tree2a
*
« Отговор #201 -: Декември 17, 2010, 14:52:17 pm »
Ех, че хубаво настроение строи от теб миличка  :D
Как са резултатите? Ти как си  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #202 -: Декември 17, 2010, 22:37:29 pm »
Нямам резултати още,няма и как да разбера,тук не ни викат за да ни ги кажат а отиват направо в клинаката,а там вече др.година като отида ще ги разбера :D  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #203 -: Декември 28, 2010, 09:51:34 am »
И тук да помоля темата да се ползва по предназначение. За поздравления по случай рождени дни и други празници има достатъчно теми, но в друг подфорум.
*
« Отговор #204 -: Януари 14, 2011, 08:03:43 am »
Зузке, душко, защо така скри графиката?
Аз минавам да те нагледам :) Как си? Всичко наред ли е?(доколкото е възможно:) )

*
« Отговор #205 -: Януари 14, 2011, 19:17:33 pm »
Да Гальонди всичко е наред!Махнах я,защото не си меря и температурата.А иначе започнах със стимулацията за инсеминация.Постоянно влизам,чета всички и стискам палци.Дано тази година да донесе радости на всички и много много бебета. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #206 -: Януари 14, 2011, 20:21:04 pm »
Мила Зузинка  :bighug: желая ти успех миличка със стимулацията за инсето и чакам скоро време най-прекрасните новини от теб  :) :crossfingers: :bfp: :babyflips:
Целувам те !

Вярвам!!!!
*
« Отговор #207 -: Януари 15, 2011, 07:32:25 am »
Дано тази година да донесе радости на всички и много много бебета. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Чул те Господ, Зузка!! Както казва майка ми "от твоите уста в Божиите уши!"
Дано повлечеш крак тази година.. Успех на инсето, много се надявам да ти е първото и последното! Дръж ни в течение!
 :bighug:

« Отговор #208 -: Януари 15, 2011, 09:19:31 am »
Зузка, присъединявам се към пожеланията на Галето. Щом сте го решили, се надявам всичко да мине успешно и скоро да се радвате на бебо!

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #209 -: Януари 15, 2011, 11:07:16 am »
И от мен пожелания за успешно инсе Зузи  :crossfingers: :goodluck: :babyflips:

*
« Отговор #210 -: Януари 15, 2011, 19:15:42 pm »
Благодаря Ви милички?Дано всички в много скоро време да се радваме и да гушнем накрая бебенцата си!Успех на всички ви желая от сърце! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #211 -: Януари 22, 2011, 11:15:12 am »
Зузи успех днес миличка, мноооооооооого стискам палци и после ще чакам заедно с теб  :wink:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #212 -: Януари 22, 2011, 12:10:22 pm »
Успех и на теб Женичка!-дано имаш положителрен резултат от стимулацията!Вчера(петък) ми беше инсето вече на повишена Т',и днес Т'-та ми не мръдна никаква.Аз мисля,че в четвъртък към 16.00ч ми беше овуто,а до петък 12.00ч за инсето вече на дали ще е имало още яйцеклетка.Ето ми и графиката http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=zyza

« Последна редакция: Януари 22, 2011, 12:12:54 pm от zyza »

« Отговор #213 -: Януари 22, 2011, 15:15:44 pm »
Зузинка графиката ти не се отваря мила,трябва да я направиш достъпна за нас  :)
Много се вълнувам заедно с теб миличка и стискам палчетата за един хубав развой  :bfp: Ще броя оставащите дни заедно с теб  :balk_21: yahoo_17

Вярвам!!!!
*
« Отговор #214 -: Януари 22, 2011, 15:53:05 pm »
Зизка успех мила и аз стискам палци!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Дано да не се налага второ инсе. :goodluck:
За температурата не се притеснявай, ако си взимала хормонални препарати може от тях да се влияе.
*
« Отговор #215 -: Януари 22, 2011, 17:42:50 pm »
Ей че съм и аз ама-направих я сега да се вижда,отгоре лентичката ми е!Хмм даааа,четох до сега,гледах и графики с доказани овулации но без стимулации,при които овуто е при покачила се вече Т'.Също и коментар в който доктор е казал,че фоликула може да се спука по рано от определеното време след биенето на прегнил,за това има и разминавания с неуспешни инсеминации(за което се съмнявам,че може да е станало при мен).Така ще е като не правят повече от една фоликуметрия тук-нищо не може да се разбере със сигурност и остава само чакането.Надявам се все пак да се е получило и Т' ми да се вдигне за да ме обнадежди повече в следващите дни.Целувки и късмет на всички :bighug: :crossfingers:

*
« Отговор #216 -: Януари 24, 2011, 10:51:11 am »
 :D Зизи графиката ти върви чудесно мила - стискам палци много силно!  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #217 -: Януари 25, 2011, 12:55:47 pm »
Много хубава графика се очертава. Чакаме +++ финал
:-)))

« Отговор #218 -: Януари 25, 2011, 19:45:39 pm »
Зузи стискам палчетата мила  :crossfingers: :bfp:
страхотна температурка  :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #219 -: Януари 25, 2011, 20:30:13 pm »
Надявам се,че това покачване на т',не се дължи на прогестероновите свещички а на нещо хубаво.Този път направо изкачих планината,такава разлика в фазите не помня да съм имала,а и до 37' мн.рядко достигам.Имам съмнения относно дали се е получило,но ще видим-надеждата умира последна.Силно Ви прегръщам всички и скоро всички да се похвалим  :D :D :D