Време е и аз да си направя един дневник, където да описвам всичко, което ям, че и при мен важи - вечно на диета, но качвам килограми. Дано този дневник да ми бъде стимул да сваля вече излишните 15 кг. На 30 години съм, висока съм 160 см и най - добре се чувствам 50 - 55 кг. Зимата бях стигнала 70 кг, но успях да сваля 5 и сега съм 65 кг. Слабостите ми са хляб, чипс, сирена и сладко. Ако случайно откажа да хапна бонбон или торта се чувствам все едно съм извършила грях
.
Диетите, които съм опитвала са мнoгoбройни, но винаги съм се издънвала.
Най - често съм опитвала нисковъглехидратната и плодовете на Ковачева. Стигала съм най - много до 10 дни и после с гръм и трясък се провалям и сядам на масата
. И така се получава сваля 4 кг, а кача 6 след това. И отново започвам със следващия си неуспешен опит. И от 5 излишни килограма, сега съм с 15! Вече съм решила да ям от всичко, но по - малко. Месо не ям, освен риба. Ще се опитам да карам главно на зеленчуци, плодове и протеини. Със спорта съм скарана. Записана съм на фитнес от 3 години, но не ходя. Само дето всеки месец си плащам таксата за фитнеса. Може би като ако видя, че отслабвам, ще се мотивирам да ходя и на фитнес. Дано този път успея, че иначе излишните ми килограми от 15 ще станат 35, тъй като всяка нощ лягам с мисълта от утре съм на диета!