Еййй
Снежито честит рожден ден миличка. От все сърце ти пожелавам безброй щастливи моменти в живота и едно, две, три колкото си поискаш малки слънца, които да те радват, слушкат и да пълнят живота ти с топлина.
На
Госпожа Даниелс пожелавам безгранично щастие, любовта ще спаси света Г-жо, т.е вие двамата с Г-н Даниелс ще бъдете едни от спасителите.Нека винаги в дома ви е топло, уютно и въздуха да ухае на любов от днес до края на света. Ще чакам да видя снимкииииии
Женичка милата ми тя.Няма да ти говоря как не трябва да им обръщаш внимание, защото и аз като всички ни тук се натъжавам, когато ми кажат например "да нямаме бебе, доста си наедряла" тия хора не знаят ли кво е Клостилбелгит !??! или " хайде след сватбата бебе" - що си мислят, че не искаме и преди сватбата, или " да няма бебе, че ще се жените" - идиоти , или келешката дето ми казва доста често "знам, че имаш проблеми, но я се стегни малко и работи като хората" или пък злобното изказване на другата келешка дето сега е по майчинство- " еми да, който си няма деца разказва за папагала си" Ужас колко гадни, несъобразителни и нарочно несъобразителни хора има по този свят. Но... няма пък да им се даваме щото сме бандата на щъркела и сме по-силни от всички лоши хора на света. Нали?
Анизка предстои ти най-вълнуващата среща- пухкав, сладък бебчо и да е мил и добричък като мама.
Монииии ти си следващата ни булка. Кога беше на 17-и?
Обичам вииииииии муцункииии